Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto zna Amerika uraditi...to niko ne zna niti moze
Moze im se. Ako nemas Dolara nemozes kupiti naftu, a bez nafte je tesko nesto zapoceti, tako da svi moraju americi p.. ne bi li dobili americkog lisca
Dolar je poceo rasti pocetkom krize sa Rusijom...sad znate zasto ta kriza postoji...rublja pada..
Imam američke korjene. Ja u slobodno vrijeme se istrčim po livadi, pomuzem krave... Ups, čekajte, novi sam.. Zbunio sam se malo, znate trema ovo-ono. Nači novi sam na Klixu, i poželite mi sreću. Volim da jedem špagete a omiljeno piće mi je voda.
cuj voda ti omiljeno piće, pa tko jos pije vodu? sad je trend pivo, vino, ccccc
Hvala vam na savjetu, g. Krofna. Osim toga, hvala vam na podršci, te vam hvala na dobrodošlici. Primijetio sam da na ovom Klixu ima mnogo pametnih i kulturnih osoba, kao i licemjera, te onih teških lažova i širitelja mržnje. Još jednom vam hvala, g. Krofna
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uveli sankcije Rusiji i to tako da evropa ne moze izvoziti u istu dok se iz amerike povecao izvoz...ccc I jos na to, niko ne zna gdje drze svoje pokrice za dolare, gdje je to zlato?
sve umjetno odradjeno, spremaju ameri nesto
Ja imam 100 $ isplati li se razmijenit ili da cekam jos ?
Babylon forces at work. Illuminati haraju li haraju.
amerikanci su u globali jedan od glupljih naroda, inače im predsjednici ne bi mogli raditi ovo šta ima rade.
ljudi su zatucani i ispranog mozga..... (u tom smislu glupi)
Sad ce se ovi nasi bankari dosjetiti da nisu krediti u svicasrkim francima nego u dolarima
O ne sad je moj Računar Mekintoš skuplji za 30% ...a bili bas jeftini prelazim na komodor ponovo
A ja 500 dolara promjenio prosle godine kad je bio 1,35 :(
Boze blagoslovi Ameriku!
Rekla sam Himzi da onih 100$ stoj sacuvo,ode zamjenit u ponedeljak,masala
Sredinom godine FED ce sigurno podici kamatne stope na Dolar i to ce doprinijeti jos vecem rastu Americke valute. Sa druge strane kupovinom obveznica ECB svjesno printa novac - 1000 milijardi EURa. Dolar ce se sasvim sigurno izjednaciti sa Eurom prije polovine godine. Zivjeli. Ovo ce pomoci Evropskom izvozu, i bar donekle "obezvrijediti" i precijenjenu Marku te pomoci i nasim izvoznicima koji izvoze izvan EU. U svakom slucaju nije lose za EURo. Niti za one koji imaju dolare na banci...a na TK ih nije malo. Zivjeli.
The truth!
Sjeba Ukrajina i Evropu i Rusiju. Ameri ce profitirati opet.
THE BOSS !! https://www.youtube.com/watch?v=lZD4ezDbbu4
GOD BLESS US AND A
kako se kaze tvoja mama jase moju kitu
Smucalo ga prima besplatno u guzu
nevjerovatno! :)