Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A do juce su govorili da plin ne zagađuje.Tako ce bec davati po 500€ građanima da ne prde,a ugradice im katalizatore da provjeravaju
Ma ja, predji s plina na struju. A struju proizvodi nuklearkama i termoelektranama. Cestitam na zelenoj energiji.
Preso bi ja i na plavu energiju za te pare
https://x.com/mladenerjavec/status/1757815415101665612?s=46
Plin je katastrofa, pogineš i još moraš platit
Joj kad nalozim vatru na Fikus.
Joj kad nalozim vatru na Fikus.
Kod se sve zeleni jos od 1992
Ja gdje god sam bio u EU zimi smrzo sam se ko piiii
Kod nas u KS vlast subvencira Prelazak sa uglja na pelet pa će onda za 30 godine sa peleta na plin pa nakon 30 cemo doći tek na ovo ukidanje plina. Isto tako naši planiraju trolejbus za vogoscu kad se u svijetu skidaju žice jer imaš električni autobus.
Kablo je to nemoj zezat :)
Dragi citaoce, kad procitas ovaj tekst, razmisli o kakvom se spinu radi! Na ovakav spinovani nacin se danas prave reklame za naivne. Taj novac kojeg grad daje ce otici na birokratske formulare i firme koje treba da pripreme teren za prelazak na zelenu energiju. Dakle, uprosteno, ono sto grad Bec treba da uradi, prebaci na tebe da to ti uradis sa tom pomoci od grada. A posle te navlakuse treba da pokupujes nove aparate, radijatore, bojlere, novo grijanje i da sam naravno platis majstore.
jesu se pretrgli
E Gavro zlotvore, da ne bi tebe dobili bi 1500 eura🤣
Ovi bas nisu normalni.
To je onih 2000 gradjnana koji platise kaznu od 3000e sto ne pristase peLcovati se! Ovo im je izvanredna prilika da vrate oteti novac, jes' da gube jeftiniji energent, ali razmisljaju ostat ce nesto eura da se moze jedno familijarno pakovanje VAZELINA kupiti, vide odnio vrag salu, ne vade globalisti, valja se mazati dole. Jos kad otvore DIGITALNI novcanik, morat ce gledat kako mazu VAZELIN, pomalo, razgodit!
Tebe je izgleda razvalilo nasuho , gluho bilo