Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nažalost, veoma loše iskustvo imam sa ovom osiguravajucom kucom. Dvije godine sam uplaćivala veliki iznos za kasko osiguranje novog auto. Auto su mi ukrali prije dvije godine, nisam dobila ništa od njih i na sudu sam sa njima već dvije godine (želim da naglasim da sam presude dobila u svoju korist). Ne preporučujem ih nikome.
zelim sa mo da cestitam 100% domacoj kuci na 5 godina rada i da mi pozelim sve najbolje. Ja sam inace njihov vec 3 godine i mogu reci sve naj.....