Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I da ima 180 milijardi,valja umrijeti jarane....budi human i ucini nesto da te svi pamte,jer prvi put cujem za tebe
Bogami naši bogataši na vlasti su bezbroj puta proglašavani LIČNOSTIMA GODINE, a ŠTA SI TI JADO URADIO ZA SVOJ NAROD !! Samo gomilao i gomilao milijarde, nisi nikad dobio orden zasluga za narod a niti si postao DOBAR državni službenik, a kamoli izabran na neku odgvornu političku funkciju !!
A SAD BE ZAJEBANCIJE. Bolje ti je moj Ortega što mi reče rahmetli profesor uhlaka, imati MRVU VLASTI nego bila šta drugoga :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dva rekata sabahskog suneta su vrijednija od svega na ovom svijetu
treba radiit i za ovaj i za onaj svijet tako da vozdrica
mozda je tebi cim tako insistiras na tome a moj komentar nema veze s tvojim, kad shvatis javi se mozda ce biti kasno cheeeeeeeerssssssss oooooooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaa
znam ja čojeka u kolumbiji ima sto hiljada maraka, al on ima te pare
Mogu misliti kako reaguju Meksički bosovi na ovakve informacije, pa oni u kešu ove love maju... a o ostalom da ne govorim.
ovo su gluposti rotschild je daleko najbogatiji covjek na planeti ovaj je obicni klosaar za njega
Kad bi on meni poslao jedno 5 milja da prezimim ovu zimu,osevapio bi se da valja
Etoga joś jedan iz raje.
Zadnje riječi u Sarajevu o Sarajevu. Znali smo mi nekad biti i drugačiji.
Koje su bile posljednje Samaronove riječi ? Drago moje ZARAjevo !!
Zadnje riječi u Sarajevu o Sarajevu. Znali smo mi nekad biti i drugačiji.
Bil gejts bi bio prvi samo sto je lik pola svog bogatstva podijelio u humantirne svrhe sto se moze proverit i to se postuje
I Ortega je dosta bogatstva ulozio u humanitarne svrhe,sa bivsom zenom finansira Asocijaciju za invalide(ima sina invalida)
@brundo ko ??
Svaka žena želi samo krpice, a svaki muškarac vladar svijeta želi svaku ženu ! Pa ko u stvari vlada OVIM DUNJALUKOM ?? KRPICE !!! A Ortega je njihov kralj ! IZVINITE ŠTO SAM VAM SRUŠILA ILUZIJE O SVIJETU, al on je nemilosrdan prema loserima.
Zamisli kako je bilo njegovoj sadasnjoj zeni,prodavacici u jednoj Zarinoj radnji,kad ju je pozvao da izadu. S prvom zrnom se razveo,ali su zajedno u biznisu.
Glupost. Kazu da je Gadafi bio najbogatiji sa 200 milijardi, Mubarak sa 80, i Putin sa preko 100.
Jes al na qrcu, možda je najbogatiji na listi ovih "prijavljenih" milijardera, pitanje je koliko njih drži lovu na fiktivnim računima po raznim ostrvskim praonicama novca... Da ne spominjemo Rothschilde i tako to.
SAMO LEVAT VRHUNSKE MARKE PLAĆA POREZ I DRŽI PARE BLIŽE OD PAR HILJADA KILOMETARA ! Pa jel mislite da je Fahro Šuga kupio AVION samo da slika Sarajevo iz zraka ???
U Spaniji nije tako,iako je vani moras placati porez. Vidio si Messia ,jos se ne zna hoce li u zatvor,zbog utaje poreza. On je prebacivao lovu na ocev racun,da izbjegne porez,pa sad obojica krivicno gonjeni,
DA LI BAŠ? Mislim jesul tu uračunati i oni KOJI SU SVOJE SILNO BOGATSTVO STEKLI ISKLJUČIVO POKLONIMA, ili samo oni koji državi plaćaju porez ?? Evo Dragan Čović upravo izjavi a milioni žednih ošiju upi; PRED NAMA JE TEŽAK RAD ! http://www.avaz.ba/clanak/201771/covic-pred-nama-je-naporan-rad A šta je bilo dosad?? (K)RAD ?? Ko vas je u radu sprečavao do sad ?? Dragan Čovič je inače jedan od najbogatijih ljudi na Balkanu uz Dodika, Bakira i Faru Šugu, mada su svi svoje bogatsvo stekli i kanalisali na različite načine !
...mene stra do čovke ne ufati bruha od "teškoga rada". ipak više nije momčić, jugoslovenčić i veležovac.
...nada se da će štO tog "teškoga rada" prenijeti na mlađahnog pastuha Ćavaru. za dobrobit sviha naske.
Sirotinjo moja, a ovako ja i moja hanuma kupujemo. http://i.imgur.com/9x6rNbP.jpg
Bem ti njegovo bogatstvo, kad je moro izmishljat modne marke i crncit po fabrikama- slozili se svi nasi uspjesni privrednici, od Baketa, Dode...