Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAĐAJU SE BOŠNJAK I SRBIN JEL JAČA TURSKA ILI RUSIJA DOK ČEKAJU VIZU ISPRED NJEMAČKE AMBASADE
Dobar...stoka drug
Haloooooooooooooo teladi .... vi , vi što glasate za pljačkaše i huškače iz SDA i HDZa jel vam sad išta jasnije
Jasno nam je šta je ghovno,ali se tu neda ništa uraditi osim sodati još da je veča kamara.
RVI=CI
Foadilova reformska agenda daje rezultate, a samo se zaduženja planiraju fadile budalasu, koja te budala postavi za premijera
Cekaj malo. Gdje je lova od kirlinskog duga koja je legla, kad si na sva zvona radio izvjestaje u pola godine da je prvi put FBiH u suficitu. Otkud sad odjednom zaduzivanje od milijardu ipo? To ces dici lovu pa za mjesec reci kako smo u suficitu kao nikad do sada. Provalicu, kako FBiH zavrsi godinu? U deficitu il suficitu, sto si se usutio?
malo je ba...
sad če valjda opet neke akcize uvest
Stavite tu milijardu i po na Real Madrid da će osvojiti ligu prvaka dok je jaka kvota, pa da ručamo zlatnim kašikama nakon finala. Eto love.
mamu svoju zadužite
Sta ima 241 milion veci,ne veci je toliko za 2018 godinu sto se mora vratiti a ukupan dug je milijarda i 300 miliona mamu vam jbem niamo svi nepismeni kao SDA ovce
beli će i ove pare ko i one od akcize uložiti u izgradnju autoputeva, fabrika i ostalog. mamu im fašističku.
KAkvi ba kapitalni projekti ??? VAljda Parlment FBIH treba nešto da sazna o tim projektima ?? Ili ne sastaje se uopšte pa i ne treba ?? Ali iz 350 miliona TREOZORSKIH zapisa je jasno je da je riječ O TEŠKOJ BULI I KOLAPSU privrede kojeg može zaustaviti samo prodaja ( predaja) Telecoma. Vjerujem da će baš danas biti dogovrena prodaja jednog Turskoj a drugog normalno Hrvatskoj ! A obznanjena za vrijeme Erdoganove posjete pred izbore, i nakon njih samo FINALIZIRANA.
KAkvi ba kapitalni projekti ??? VAljda Parlment FBIH treba nešto da sazna o tim projektima ?? Ili ne sastaje se uopšte pa i ne treba ?? Ali iz 350 miliona TREOZORSKIH zapisa je jasno je da je riječ O TEŠKOJ BULI I KOLAPSU privrede kojeg može zaustaviti samo prodaja ( predaja) Telecoma. Vjerujem da će dana sbiti dogovrena prodaja jednog Turskoj a drugog normalno Hrvatskoj !