Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kur*ili ste se prije 10 godina kako vam ne trebaju mobiteli, šta će vam ta glupost da vas stalno neko zivka..., pa na kraju ga svi imaju... Fb još nije prerastao u "tehnološku neophodnost", i vjerovatno i neće doći na nivo mobitela nikada, al kako vrijeme prolazi, sve se više podrazumijeva da ga imaš, htio-ne-htio, pogotovo ako si mlad.
"Ukupan broj korisnika društvene mreže Facebook je 1,15 milijardi osoba" . Ova recenica bi trebala da glasi "1,15 milijardi egzibicionista".
Neka izumru osobe koje misle da lajkovima pomažu ljudima u Africi. #izumrite
Lajk da izlijecimo rak, ignorisi ako se molis sejtanu
Glavni su ovi što kontaju da su bolje osobe ako ga koriste ili ne koriste. Sikter!
ja ga vala ne koristim,nema potrebe za tim
heeeeeeee
Ja koristim Facebook i nemam ništa ni u džep ni iz džepa što imam profil. Nekad zna dobro poslužiti da se upozna koja djevojčica nova, vide neke slike ili da se razmijeni neki materijal za školu i fax, a nekad zna i poslužiti da zajebe vezu ili da se počne veza, ali sve je to slika života stvarnog. Samo ja skidam kapu Z. čojk zaradi enormne pare na gluposti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)