Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da nama daju, da im pustimo jednu utakmicu
jbt šta smo doživjeli... pozajmljujemo pare od institucije koju kreditira slovačka.
Ah, to su oni Slovaci za koje vi Bošnjaci kažete da dođu na Jadran s paštetama i malo troše? Imaju oni love, samo znaju štediti, imaju sređenu državu koja se itekako okoristila ulaskom u EU, isto kao i njihovi susjedi Česi, tko zna, zna...
Sitnica :D
Ja sam upoznao par ljudi iz Slovačke, i mogu reći da su stvarno ljudine u odnosu na ostalu bagru iz bivšeg istočnog bloka.
Tako je kad se spor rijesi mirno pa bez metka ispucanog od Cehoslovacke nastane i Ceska i Slovacka.Mirnim putem do uspjeha,a kod nas neka se prolije krv pa onda sve gola sirotinja od naroda i od drzave.
Posao http://sporednazarada.freshcreator.com/admin/preview/hrv/pocetna-stranica
dokaz da se u EU moze napredovati.poljaci i slovaci su najbolji primjer
e kad se sjetim sta smo bili za cekoslovake....a onda je umro "drug tito" :(((
Dzaba sto smo bili kad obican narod nije imao hajra od tog.
bili smo za cehoslovake nesta dok ih je komunizam ruski gazio...a znas li sta su cesi bili za nas prije toga dok su bili slobodni od posranog komunizma...bili gospoda ko sto su i danas...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
heej Boze. a bili su teska sirotinja za nas. ogromna je razlika bio nas Socijalizam i njihov komunizam(ruski).
Bosnjaci u Jugoslaviji su bili najveca sirotinja, nisu nas ni priznali ko narod jedino su Srbi i Hrvati bili direktori i visoki funkcioneri a Muslimani sirotinja radi i suti i zadovoljavala se mrvicama.
kakve veze ima fizicko sa ekonomskom i socijalnom situacijom Bosanaca u Jugoslaviji ?
Jel meni neko moze 50 kermi
puno trazis, tesko je vrijeme