Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi ćemo lijepo sačekati da svi ovi koji namjeravaju izađu iz Eurozone i onda sa Nijemcima napraviti novu valutu EUROMARKU.
nema frke kad zafali naštampat će 1000000000000000000000000000000 milijardi eura ,hiperinflacija a bankari i lihvari su donji
ko jednom udje u EU, nema vise izlaska. sada ce da vam "pomazu" kreditima sa kojim vam kupuju sve sto valja u zemlji a vi cete da radite za njih i za te kredite do treceg svjetskog rata... a sve mi se cini da bi mogao uskoro, i to po principu svi na sve.
Sacekajte malo nek BiH udje u eu, od nas sigurno ne mozete biti gori
Ako ovakva situacija ostane tesko da ce EU opstat. Migranti,teroristi,ekonomska kriza jako malo pozitivnih vijesti procitamo iz EU u zadnje vrijeme.
Kriza s imigrantima ce se rijesit, Njemacka ce absorbovat vecinu jer joj trebaju, nemaju "blue collar" radne snage dovoljno. Radikalna islamisticka gamad, s druge strane, ce da ide RAUS! Kriza s Eurom je normalna, Euro je pod isti jaram uzeo mnogo nejednakih - sad stvari moraju da se malo presloze. Nista pretjerano strasno, ovo je samo logican proces evolucije. Bice tu i tamo koji kompromis, i svi sretni ili barem podjednako nesretni. 2008. smo svi mislili da ce kompletna svjetska ekonomija otic u 3 pm, pa se izvuce svijet. Preveliki su interesi u pitanju da bi se pustilo da se EU raspadne, jer svi znaju da, iako prepuna nedostataka, EU je vecini ipak najbolja alternativa. Izvukla se Evropa puno puta od puno goreg...