Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja nista nevidim ni pomocu teleskopa hubble
Bogatim svejedno a narod od tih vidika nema nista.
"kriza nije završena, al oporavak je na vidiku" je izjava koju slušamo od 2009.-e, od razno-raznih faktora i faca...
Ja cu bogami prodati ove zlatne kasike ...istanjile se od bifteka i kaviara ...kontam naruciti dijamantske otpornije su ,a i vrjeme je da potrosim ovaj stek sto mi je alija obezbjedio.
jest da je još čovjek i spomenuo zlatne kašike ikad u svom životu, možda bi i bio u pravu
" Neki ljudi misle da će nakon ovoga sve biti onako kako je bilo ranije, međutim, nisu u pravu. Ova je kriza drukčija, to nije ciklična kriza, nego strukturna. Neće se vratiti ono što je nekad bilo normalno, moramo oblikovati novu normalnost. " ... Izjava je neki mix Karla Marxa i Michela Foucaulta... ... drgao mi je da čitate... ... gosp. samoprogralašeni ... ... preCedniče...
Isti fraer Otto Baric...
Kakva kriza jadni ne bili! Hrana se baca, ptičijeg mlijeka ima, pa kakve vi to psihoze imate?
...ko i nama članstvo u eu...