Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pare pare pokreću svijet politiku i nogomet.. uskoro i vaše računare .
...mozemo ocekivati kraj skype-a kakvog ga poznajemo do sad. besplatan i koristan. uskoro ce biti placeni servis koji nece raditi.
Lako je meni za njih nego ja ne mogu skontam kako je Meksiko iz sjeverne Amerike preso u juznu Ameriku? Svi oni koji nisu čuli za meksičkog modela Mayru Suarez, sada imaju priliku da je upoznaju. Atraktivna južnoamerikanka je svoje seksi tijelo pokazala tokom photoshootinga za modnu kuću Ideeli. Mayra je nosila novu kolekciju intimnog rublja. Uživajte u fotografijama. http://www.sarajevo-x.com/showtime/ljepotice/clanak/111007051#1
da, ali skype i FB su isto skupa :D
NWO..ILUMINATI PREUZIMJU KOMPLETNU KONTROLU NAD CIJELIM COVJECANSTVO....
Mamu li vam ustasku otkad se na nasem jeziku pise eUropska...??? Moracemo poceti bojkotovati ovaj saks...
ne kontam sta ek ima stim? :S
Iso, nisi dobro procitao. Microsoft i Skype vs. google!
kad mara mladog masla ima, i po supku ga maze!
joj shit-a
Microsoft & Facebook VS Google ???