Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li Belgija odbija ili Jevrejski lobi u Belgiji odbija dogovor
Gas nije dobar iz Rusije, ali dijamanti jesu.... Murva je i EU
Jos samo da zabrane zrak iz Rusije. Evropa zdravooooooooooooooooooo!!!
Protivi se Belgija zato sto tamo zidovi trguju dijamantima EU zabrani uvoz i izvoz sve iz EU u Rusiju i obratno.
Ajd da pogadjam...da nije Holandija?
U tom slučaju dijamanti bi išli samo preko Kine ili drugih zemalja i oni bi uzimali dodatni kajmak kao sada na nafti, a Evropljaninu bi opet bilo sve skuplje.
Fascinantno je da zemlja bogata sa toliko resursa ima manju prosjecnu platu od Poljske...
AHAHAHA glupsona braco moja mila
💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍 NiP, SDP, NS i ostali ublehaši i SDA otpadu, da znate da nas pokorili niste i da nam ništa ne možete! Svi znamo da će konačni trijumf, akoBogda 2. oktobra, uz Allahovu pomoć, pripasti našem sultanu Bakiru Izetbegoviću. Glasajte pametno, glasajte SIGURNO! VELIKA POBJEDA NAM JE ZAGARANTOVANA! PLAČITE DUŠMANI! 💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍
Vidi levata u prirodnom okruženju
jevreje iz antwerpena ne zanima nista osim profita i ovo pokazuje koliko imaju utkecaja u svjetskoj politici.