Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sule....svaka ti je na mjestu.... Dzemo hvala ti sto si nama mladima omogucio da sa 25 kupim auto.....da sa 30 kupim stan ili napravimo kucu.......... pitate se kako.....e lako........ htjeli smo ici u inostranstvo a Energoinvest na cijem celu je do danas bio Dzemo nam je to omogucio i slao nas na privremeni rad......i uvijek su prvenstvo imali mladi........od Srbije, Kosova....pa do Libiji, Alzira, Etiopije.....i jos dalje do Konga......
ljudi stoko jedna dizete se dizimo revoluciju djubradi jedna
Kakav vašar... Dzemo hvala ti za sve ali protiv kretena vise nisi mogao. Ti si vrhunski menadzer i kloni se ovih hostaplera. Hvala ti na platama i kuci koju sam napravio tvojim radom. A Cengic je zavrsio elektrotehniku ali TELEKOMUNIKACIJE!!!!! Covjek prodavao medicinsku opremu i dosao stranacki na ovako zahtjevno mjesto.
e sad će sa svojim mentorom Atijasom raditi na tome da ga za marku proda jevrejskom lobiju
ode EI u prodaju( za 1KM).
kukala i majka sa ovim \"stručnjakom\"
dobrodošo direktore :D