Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kolko će sda mafija od ovog klepit?
Causevis Mensur,Jusuf Zahiragic,Brankovic...Vlahovljak DJemail....huni,avari....koliko su teski ni jedno ih drvo nebi moglo izdrzat.....
Davno su oni iz EI otjerali sve one inženjere koji su nešto znali uraditi:) Njima takvi ne trebaju, već samo poslušni i po mogućnosti da idu na džume. Tamo je pamet davno zatvorila vrata za sobom.
Ako mi EI da platu od 2500 KM + auto + Telefon + Topli obrok .... I 1.000.000 Sredstava na raspolaganju. Zaposlit ću 3-4 čovjeka i napraviti proizvod (neću reći o čemu je riječ) za izvoz na sva svjetska tržišta (konkurencija SIEMENS-u)... Bez zezanja ... Pa izvolite... Hoćete - Nećete ... Ja neću umrijet od gladi... Ili ako hoćete kao i do sada zapošljavajte kadar koji je na bubicu polagao Osnove Elektrotehnike !!!
Potpuno lažna informacija. Energoinvest bez lifesafety pipe sa budzeta ne može preživjeti. Ta je firma davno već propala, a postoji zbog političkog koncenzusa i uhljebljavanja. Na slobodnom tržištu ne bi opstala ni 24 sata. Školski primjer kako se jedna firma NE SMIJE ORGANIZOVATI i školski primjer lošeg poslovanja.
ove može samo povjerovat neko ko pojma nema o EI
Nema te firme da valja a da je narodu dorasla... Sve ce to narod razbucati...
S.j.e.b.a.l.i smo sve pa, s.j.e.b.a.c.e.m.o mi i Energoinvest...
ne drzi ti to vodu
Pa kad imaju toliko poslova u planu što ne plaćaju dugove prema svojim dobavljačima ? Nema kome nisu dužni, a od para ni traga ni glasa. Birokratske ljenčuge; po 15 ih sjedi u kancelariji; jedan lista predmete i projekte, drugi pečati, treći potpisuje, 4 analizira, 5 kopira, 6 zavodi, 7 arhivira
kome ba?
J-E-B-E-M-O VAM MAMU ĐAMIJSKU !!!