Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je bio na prošloj CEO konferenciji zna da je bila organizirana na vrhunskom nivou i da su predavači bili super zanimljivi i inspirativni :D
Svaka čast na inicijativi, organizaciji i trudu u afirmisanju ovakvih događaja, koje su zaista rijetki na ovim prostorima.
...samo vi organizujte...ali niste organizovali najbitnije priznavanje fakulteta u evropi i svijetu te njegovih diploma...te podizanje kvalitete fakulteta na neki evropski makar prosjek...ovako lako se u vilajetu ku.rciti gdje znanje vise i nije mjerodavno!
A izvini, na kojem si ti to međunarodnom fakultetu bio, a da ti diploma nije priznata???
izvini student...malo oformite taj fakultet i ne samo taj cijeli SArajevski univerzitet da bude barem medju 5000 u evropi! samo neki certifikati ku.rcenja palci ...toliko rasipnistvo i trosenje drzavnog novca a rezultat nula bodova! osvjezite te profesore, asistente, otvorite prozore i unesite promjene! neka vam Ljubljanska Univerza bude zvjezda vodilja! da ne raspravljamo kako i zasto! precesto su ti profesori na gostovanju gore da ne bi znali razlike! gdje smo mi a gdje su svi ostali oko nas!
došao bih, ali moram u štrosu na kafu ocam