biznis
0

Dvanaest umješača u tarifnom postupku Elektroprivrede HZ HB

FENA
Regulatorna komisija za električnu energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine (FERK) na današnjoj je sjednici razmatrala zaprimljene zahtjeve za stjecanje statusa umješača u tarifnom postupku, i to u postupku formalne rasprave po Zahtjevu za odobrenje tarifa za djelatnost opskrbe električnom energijom JP „Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne“ d.d. Mostar.

Status umješača u ovom tarifnom postupku stekli su: „Aluminij“ d.d. Mostar, „B.S.I.“ d.o.o. Jajce, „Soko-Tvornica Transmisija“ d.o.o. Mostar, Institucija Ombudsmana za zaštitu potrošača Bosne i Hercegovine, Općina Jajce, JP „Broćanac“ d.o.o. Čitluk, Udruga umirovljenika „HUM“ Mostar, „Udruženje malih i srednjih poduzetnika u Bosni i Hercegovini“, „MHE Vitez-1“ d.o.o. Vitez, „Udruženje za poduzetništvo i posao Link“ Mostar, „Savez općina i gradova u Federaciji Bosne i Hercegovine“, „Nezavisni sindikat uposlenika Elektroprivrede HZ Herceg Bosne“ Mostar.

Umješač je ovlašten sudjelovati u raspravi, iznositi dokaze, primjedbe i argumente, obavljati unakrsno ispitivanje, kako bi se osiguralo točno i potpuno utvrđivanje svih činjenica.

Formalna rasprava o ovom postupku planira se održati 17. siječnja ove godine s početkom u 9 sati u prostorijama FERK-a, na adresi Blajburških žrtava 33 Mostar.

FERK poziva javnost da nazoči toj raspravi.