Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih volio da samo znam imena firmi koje idu i njihove kapacitete? Ako su ovo kućne radinosti, onda je više nego jasno da smo bacili 4 miliona KM.
Lupetate gluposti. Najbitnije sve kritikovati. Da nismo na Expo2020 pljustali bi komentari sto nismo. Kad jesmo onda opet ne valja. Pouzdano znam da je sve regularno.
Upravo tako.
Ovo ce Expo biti jedno.legendarno pranje para ovo je Blaza varijanta Malina Respiratora
Samo da nema mrtvih
Dalila G.Fejzagic i njen "Studio zidovi " je solidna firma,ima kontakte sa bitnim ljudima iz privrede i politike,pa ipak iz drugog pokusaja ubacena u delegaciju.Ali otkud Igor Komacaji ,bivsi direktor Sluzbe za zaposljavanje KS u delegaciji?
One dvije sa brnjicom neka vrate pare
Ovo firmi skupa nisu imali obrt 100000 u prošloj godini. Al interesantno je to da idu tamo. Hoće li dobiti i prevodioca?
Sta je sa privrednicima ni obuci se neznaju.
Zašto malo i sami ne dignete guzice? Na ovom konkursu je ostalo mnogo praznih mjesta jer naš narod čeka da ga neko moli da ide u Dubai. Pa bar da se prijave eto da odu na put, ako ne misle ništa tamo raditi, ali ne. Treba ministar da dodje i da moli pojedinačno svakog da ide. A svi su spremni da pričaju kako nema posla i kako je sve štela, ali velika većina se NIKAD nije prijavila nigdje niti išta pokušala što izlazi iz njihove zone komfora!
Mandić sa Alpa pravo u Dubai. Aferim načelniče.
Ivanica moja miljenica 🤩
Ma ljepota, guzovarenje do beskraja.
Idu u Dubai da se sretnu sa privrednicima Srbije, Slovenije i Madjarske? Pa nisu se mogli sresti negdje blize za manje potrosenih para poreskih obveznika? I koji je smisao odlaska u Dubai Samira Avdica ministra sporta? Gu...vacha. Kakve veze je on ikad imao sa privredom?
Ovi privrednici su smiješni i na slici!
jel i Fikret Malina među odabranima?
A koje su to kompanije??? Po kojem kriteriju su odabrane???
Ovo kao da je raurednik poveo djecu na ekskurziju.Na to je spao Kanton Sarajevo.
Bas su budale kad stalno izvjestavaju o tome ko je otisao i sta je radio. Pa zar ne vide da niko nije nista pitao ni za pare ni za putnike dok su se delegacije slale na prethodne EXPO u miru i tisini.
A ko predstavlja Hrasnicu?
Saja i Dobrila