Uprave za indirektno oporezivanje
0
Dogovoreno poravnjanje duga FBiH prema RS
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E naka smo se PORAVNJALI!!!
Nema zeze sa Dodikom , a sta sada, opet cete na prosjacki stap, stisni ka pisti pusti ga vristi, to je vas moto , Samo tako Dodo nedaj sto je nase , a uskoro i DRZAVA,
Polako sa tim Mitre , trebat ce vam love kad pocnu sada one silne tuzbe iz federacije da se ostvaruju. morat ce te duboko u dzep zagrabiti. neka tih miliona gdje jesu valja uz njih jos koji milioncic nadoknaditi.
Neka se Penzioni fond federacije pripremi da Srpskoj vrati 550 miliona. Dosta je bilo pljacke.
-Narod popusio,a oni izravnjali pa sta ce drugo.
@ MUJO blesavi...
Dace nam tvoja stara ! ojhaaaaaaaaaaaaa
dok je Turske, nema zime za federaciju..cim nestane para Turska doturi ..ko ce sr.bima dati ?
eto jos vam samo ostalo 1 milijarda i 50 miliona deficita ;) drago nam je da smo vam makar ovako malo mogli pomoci. ako bogda bit ce bolje samo glavicu gore komsije
Tako, fino, vracajte srpske pare lopovcine islamizirane.
aferim, mi plaćamo onim koji finansiraju odbranu onih koji su pucali po nama!
Srpske pare u srpski šlajpik. Dosta je bilo više. Šta bi bilo da im i Hrvati zavrnu slavinu. Nemojte misliti da neće. Oni nisu navikli da rade već da žive od sadake. Možete nas zamoliti da vam udijelimo ali otimati vam ne damo.
Znaci rastalili se klempo i laktasenko. E bas fino.
Ka Dodo zaprijeti kako se odmah placa ihihihihihiiihu dobicete ba..lije po nosu i prstima lojavim ako jos jednom zavucete svoje lojave prste u srpski dzep !
BALYJE NESPOSOBNE DA BILO STA STVORE,SAM OTPAD I SKART OKOLNIH NARODA NAVIKAO DA SADAKA! I KRADE!
Srbi opet u pravu, akoliko smo kenjali. Treba nas hebati.