Komentari (284)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek se gradi nasa BiH! 😃
@Pretoboim ...in sha vllah? :)
@commiemarshhal -znas li ti POTURICO da zivis u kriscanskoj EVROPI i ako bude belaja sve cemo vas protjerati u tursku , a i sam znas kako su muslimani na dobrom glasu u evropi zbog vaseg terorizma i nedavanju zenama da rade -anas ti dobro da si prije bio srbin ili hrvat,a akon nevjerujes da su tvoji nasilno promjenili vjeru ,gdje su i mnogi bili ubijeni od turaka onda pogledaj tursku seriju SULEJMAN VELICANSTVENI koja se prikazuje na OBN pa ces da vidis kako su vas turci preveli na islam
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Mos mislit sad ce penzici imat gdje da potrose oni 300 KM sto dobiju
@Karadoz au RS-u nemaju 300 hahaha
@Bulls jesi to iz RS-a pa znaš?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hmm, kako se piše City Mall ćirilicom? I zašto, to je čisto američki izraz.
Super, neka je sa srecom, a nadam se da ce kupovna moc posjetilaca biti u redu.
Hoce li gdje svanuti kakva fabrika ? Svako malo clanici o izgradnji zgrada , nebodera , supermarketa itd.
Joj stvarno se smorili s tim fabrikama na svakoj vijesti o shopping centrima? Jbt prvih par godina je bilo zanimljivo, sad je stvarno previse.
Pranje novca od Dodik mafije.
Staces, ugledali se na Federaciju.
180+ komentara na gradnju TC u BL?! Anbilivabl.
Dodik obećao 100 000 radnih mjesta. Bake ga tuži za krađu intelektualnog vlasništva.
A ja bagera svaka cast 😂😂😂
Ti izgleda nisi mrdnuo iz Bosne, vidis prvi put nesto ovakvo??? Ova stvarcica ti se zove bobcat...guglaj malo, besplatno je.
koji bobcat djikane , proguglaj ti malo bolje , a onda vidi sta je mini bager
m
treba obavezno zakupiti poslovni prostor za rekvizite za suvenire "ravnogorskih cetnika" i to je poslovni pun pogodak(opanke, tradicjonalno nosnja i majice ratnih zlocinaca itd.)
da da da mrak vam je tradicija,.... ko neandertalci modernog doba,...
A ti kao da si odrastao u talijanskim cipelama, sanelovim parfemima i firmiranom odjecom. Zasto bi neko trebao da se stidi tradicionalne nosnje i opanaka?? Jesi li ti kod ociju slijep pa ne vidis da uglavnom Bosnjaci nose takvu odjecu. Dimije, fesove i dr. Glup si da gluplji ne mozes biti.
gradnja velikih trznih centara je pranje novca,isto kao u sarajevu,logikom,da li se isplati graditi trzni centar gdje kupovna moc stanovnistva veoma mala ili je isplatnije napraviti fabriku,naravno fabriku ali ovako je lakse oprati novac
Fabriku cega? Kada ce narod shvatiti da je gradnja fabrika na Balkanu PROPALA INVESTICIJA??? Kina, Indija i Banglades su TRI PUTA JEFTINIJI OD RADNE SNAGE U BIH. Niko nema interesa da gradi fabrike po BiH, a za fabrike koje bi se isplatile: NEMAMO SKOLOVANOG KADRA!
@brcak108 1200 mladih ljudi,koji poslovi,nabroj,nema sanse
Sve imamo, zaposlenje, fabrike, dobre plate, samo nam fali trzni centar. Nemamo gdje potrositi silne pare pa nam fali dvadeseti trzni centar u BL.
Istina, bolje da su Kosmos digli iz mrtvih a ne da inzenjeri danas nemaju gdje raditi.
@banana Izgleda da ce doci vrijeme da ce samo jedni drugima preprodavat. Ja tebi prodam majicu, sutradan ti meni prodas. Niko nista ne proizvodi. Samo prodaju, klade se, piju i pjevaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
neka je sa srecom
Propasce to. Evo dva tri manja trzna centra u BL propala vec. Zenit bio jedan od boljih i sad zvrji prazan. Isto Vidovic centar u samom centru iza boske, 80% praznih poslovnih prostora.
@whey neznam nisam bas upoznata mislila sam na ljude da mogu raditi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jebe se vas eto vam trzni centar se gradi do kraja decenije hahaha
Bravooo...velicajmo potrosnju a proizvodnju ko yebe!!!
Jel to jos jedna boska koja se obnavlja vec 20 godina iako nije tokom rata rusena. Kad nema para da se kupi nesto beze praviti prodavnicu