Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otvorice soping centar ili samoposlugu, pa i Al–Shiddi (onaj sto je skupljo i krao donacije 1992-95) je za 2 miliona maraka kupio cijeli Magros a onda napravio soping centar na Marin dvoru
Interesantno, 70% populacije u BiH pušači, a oni zatvaraju fabrike duvana.
Na lokaciji vec bivse fabrike, Mile otvara "RONHILL EXPORT- IMPORT".
Sigurno neka druga fabrika "vi i ne znate ništa drugo nego raditi"
Ovi iz Entiteta RS nisu u stanju da odrze ni jednu fabriku. rastjerat ce sav narod, tako da ce Krmeca glava da ostane samo sa podobnim glasacima.
Znam ja. Biće zatvorena fabrika.
Otvara Dodik košarkaški centar
dad vise svercer zvani ronhil nema nikakvu konkurenciju
Zašto se Crnogorac seli u Srbiju? - Zato što je čuo da tamo nema posla!
Ceka se ocitovanje kuma Radisica kao i o mnogim stecajnim objektima do sada koje je uz pomoc Dudkovog rezima u bez cijenje prisvajao sebi
SPO, 'ta će drugo. Već 100x do sad viđen film...
Prije 5 godina ste znali kad ste prodavali Bugarima, a sad kao fol ne znate...
još mandat-dva i ovi će sami genecidnu unistiti, to niko ne može zaustaviti!!!!!
neki konc-logor ? u tome ste presuđeni maheri
Ne znam ni ja no osjećaj mi kaže da će zemljište kupiti tašta Dodikova za dvije i po marke i tu otvoriti restoran čiji će radnici primati minimalac i biti neprijavljeni dok se milionski promet sliva u njenu tašnicu.