Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li ce ko odgovarati za pljacku Aluminija tesku 400 miliona??? Koliko znam nema predmeta u Tuzilastvu BiH i osumnjicenih kradezeovaca
A VITEZIT, SOKO, itd
Ako je Hurda to rekao onda nema sta dalje diskutovati. To je to i gotovo, kai sir mozzarela
“Imate dobre ljude, a sada imate i dobre lidere” koga čovječe? Oni već 2 godine o izbornom zakonu a o ekonomiji ni riječi.
Mogao bi ako Bičakčić opet džaba da struju koju će proizvoditi i plaćati bošnjačka sirotinja
Homo-kompanija 🤗
Sa legitimnim i njegovom svitom NIKAD!!
jel to ona firma koju su napravili svi građani bih a koja je na čelu sa čovketom opljačkala elektroprivredu i federaciju, u kojoj je u ime konstitutivnisti naroda i jedinstvenog mostara i hrvatskog europejstva bio zabranjen pristup nehrvatima, a koja nakon pljačke propade bez ičije odgovornosti.
Sa Čovketom ni baba Vanga ne bi vidjela budućnost
Sad će izbori, valja obećati nešto
A vidi brata krajnje desno hahaha
Hoce li moci raditi u Aluminijumu, bilo ko , ko nije podobni Hrvat?
Hahahahaha
Zar to jos postoji
Sada skinite krst sa brda I stavite Davudovu zvijezdu. Zidovi su vas kupili za male pare. Kako se istorija poigrala Ustasama predsjednik Zidov.
Amir 😂😂
Suplja prica