Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A naša posla....sada se kao uhvatili za glavu, a nisu obezbijedili alternativu niti uzeli u obzir sta bi se moglo desiti.... razmisljaju od danas do sutra, cccc....šta više da pričamo....
hahahah e evo, po ovome smo poznati, i u fakat \"teskim situacijama\" uvijek napravimo nakav cirkuz. aman sto se ismijah ovom sa ponudom od 50 km po satu hahahahahah
prdim gas po stanovima ,50 maraka sat
Prodajem plinsku bocu 350KM:-) Peć na drva 1000KM:-D Metar drva 300KM!!!
E moj Febo, pa u tome i jest problem, mi mali potrosaci izmirujemo racune redovno, jer se desava da inkasanti dodju iskljuciti plin zbog nekih minornih 20km i to u ljetnom periodu kad su gradjani na odmorima i nisu u mogucnosti isplatiti zadnji mjesecni racun, ili vam jednostavno bace racun pred vrata pa ga vjetar odnese, itd... e, tad su GOSPODA iz \"Sarajevogasa\" veoma azurna jer ponovno ukljucivanje kosta 80 km, cista pljacka zar ne??? Da sam im barem ostala duzna cini mi se lakse bi mi bilo...
Ne seri! Ili barem idi u kotlovnicu pa seri u kotao da barem neke koristi od ulazndno potrosene energije na tebe imamo.... Mali tip: najvece bolnice su izmedju ostalog u Sa.
Digla se citava Bosna, da bi samo Sarajevo imalo plin?? Vala da ga nikako nemaju nije me briga, sto bi to oni bili vazdan ispred ostalih. Drzava im placa dugove, sto neplate kojem gradu jos, za struju ili grijanje.
Becirevicu, Vi kako da ste imformaticar pa skupljate informacije...te informacije objesite macku o rep jer ste znali da ce plina nestati, gradjanska Vam je DUZNOIST bila da o tome obavjestite \"sitnu raju\"... A sad jedno pitanje molim Vas, kome cemo ispostaviti racune za lijekove u slucaju da nam se djeca razbole??? Vama licno bih pokucala na vrata, mozel???
imamo zajebane politicare, koji ce ekspresno da rijese situaciju u svijetu. do jucer nisu znali da zavezu pertlu na cipeli, a danas sjede u parlamentu, svi neki doktori nauka poslije rata.
kako su samo smjesni pa to je cudo jedno, i da, dabogda sve izgorilo.
Gospodin direktor je ovaj \"protokolarni\" korak trebao jos jucer da inicira. Nije odjednom nestalo plina, kad su smanjili za 25% vec je trebao da ide upit do kada ce trajati smanjenje jer mi ne lagerujemo tih 25% nego trosimo. Ali mi svakako necemo dibiti plin zato sto ce bilo ko u BiH da bude kljucni faktor za to.
Prodajem plinsku bocu 250KM
na ovim temperaturama vala i nek gori
dabogda sve izgorilo.... iiiiiiiiiihaaaaaaaaaaa