Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...uvijek me zabave ovi tekstići "a la kenan crnkić". jerbo, niko vam neće reć da je sve ipak kombinacija ličnih sposobnosti, srtenih okolnosti, mudrog planiranja i neprospavanih noći. sve drugo su bajke za sirotinju.
...milsim, članak zreo za "gloriu" i pripadajući publikum. št ali tek piskaraju portali koji nisu "najposjećeniji u bih"...
uclanis se u SDA,HDZ,SNSD ili neku drugu. Pocnes se uvlacit u supak svakome,pa onda pocnes lagat narodu i brzo do miliona dodjes.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
..nije problem postati milioner......... ....problem nastaje kad te uhvate ;-)
E sad bi nasi politicari - milioneri rekli....E budalo jedna, sta ti znas!
Najlakši način da postanete milioner je da birate iste partije. Na kraju će inflacija biti tolika da će hljeb koštati 2 miliona maraka, 1L mlijeka 3 miliona... Kao što smo pred rat svi bili čak i milijarderi.
Onako baš prilagođeno situaciji u Bosni :D Prevedu tekst namjenjen Amerikancima i eto ko pronađite se u njem. Mediji rade čuda.
Da mi je samo 10 maraka, lako bi ja do miliona...
Sad da te vidim ne bih te poznao lepote tvoje zeljan sam ostao da l' me jos ima u tvojim grudima da li me trazis u drugim ljudima Ref. 2x Otkad te nema ja nemam sna i svaki dan je k'o godina ma samo da si sa mnom dao bih sve jer i kad me varas ti me varas najbolje Znam da sa tobom sve sam izgubio al' kad te sanjam ne bih se budio da l' me jos ima u tvojim grudima da li me trazis u drugim ljudima
gledan 54 075 puta Ej, otkad sam se rodio srece nisam imao (2x) Samo ti si sreca bila zasto si me ostavila (2x) Ej, otkad sam se rodio nista nisam imao ej, otkad sam se rodio nikad nista nisam imao Samo ti si moja bila zasto si me ostavila (2x) Ej, otkad sam se rodio s mukom sam se druzio (2x) Ej, otkad sam se rodio s mukom sam se borio (2x) Samo ti si radost bila zasto si me ostavila
Ima li sta za nas od 30 :)
Dobar clanak, ali ja zivim od ljubavi!
*burp*
Imo ali nisam mogo. sad kad mogu nemam. I tako sve u krug.
ostario sam ja za ova sranja..
postoji jedan način - proguraj se u SDA, radi sve što ti govore, potpisuj sve i uzimaj sve što ti dadnu. Kasnije otvori svoju firmu, izgradi odnose sa inspektorima, ubij konkurenciju uz pomoć ministarstava, i eto ti miliona za 3-4 godine.
Kako zena moze moze napraviti milionera id muskarca? Samo ako je bio bilioner :)
Prije nego što zagazite u treću deceniju života? Prva decenija je 0-10, druga 10-20, treca 20-30, je li tako?
Savjeti su dobri, ali funkcionisu u uredjenim drzavama. Kod nas su ovi savjeti prakticno beskorisni.