Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj amidza proizvodi gaziranu puru... ove godine obrnuo 62,3 miliona maraka.
ko ovaj clanak procita do kraja svaka mu cast. ja na pola odusto...
Sarajevo-x ima super ideju. Navukli su na svoj portal raznorazne fasiste, psihopate i mrzitelje svega i svacega uz pomoc svojih strucnih novinara i prodaju banere na racun ostvarenih posjeta.
otrov je zajedno sa babom i ljutim bratom dosao na ideju da pravi duplo vece hamburgere od mc za duplo manje para i sad lijepo zive nasi otrovi:)
OVO NISU IDEJE, OVO SU SAMO PRICE KAKO JE KO USPIO, MOGAO BIH I JA: KAKO JE NEKO NEKAD OVO ONO I SAD MU DONOSI ONO OVO :D NPR: BILL GATES :D
Zanimljivi komentari od članka .
Ideje nasih politicara vrijede isto toliko. Toliko stave u dzep cim smisle novu ideju kako da zaj*bu narod. Jedino ih j*be to sto je zestoka konkurencija.
zato ti vjerovatno koristis internet koji je proizveden na madagaskaru a ideje su potekle iz indije i afganistana,sve znamo a ni fildzana nemamo.
Novinarska zuckasta prdimahovina. Svi primjeri vrijede 100 miliona, ali samo na americkom trzistu. Tesko da se primjeri mogu desiti bilo gdje drugdje na svijetu.
care imas li broj da kontaktiram
U mene šura izmislio tabletu, popijes, nakon 48 sati smrdi ti iz usta ko da si govana jeo... i nist nije zaradio
pravo su glupi,pola miliona pametnih bosanaca otislo kod glupih amerikanaca da radi??
http://www.youtube.com/watch?v=pC9t4OgV54c&feature=related
JA IMAM BOLJI NACIN ZARADE : ZOVNEM SRBE I HRVATE I DOGOVORIMO SE OKO PODJELE BiH :)
Evo vam ideja,otvorite kafic negdje u epicentru grada stavite da je kafa 5KM velikim slovima,I svakodnevno ce vam dolazite guzonje ili ljudi koji umiru da bi neko bar na trenutak pomsilio da su oni guzonje.
http://tinyurl.com/62jccb3
Pravo jake ideje valjda zato napuhana ekonomija Amerike je duzna do grla.Valja kreditirati tako pametan narod