Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Dodiku ! Jest da krade, ali usput i nesto radi dok ove nase Bosnje samo jaucu i teferice. Da ne pricam koliko kradu...
SERONJO od administratora zasto brišeš komentare, šta sam ja to napisao da sam nekog vrijeđao, osim da su pojedini na portalima pisali da nema ništa od rafinerije i da je to samo velika pljačka Dodika i vlade RS, sa ovim vam je Dodik dokazao da je najjaći u BH i da radi za one koji su ga izabrali a ostali mogu samo da mlate praznu slamu i zavide,,.
BRISITE TURCI,BRISITE,ETO VAM MULTIETNICNOST.
STO JARANE ASIME IZBRISA NAKO LIJEPE KOMENTARE IZ RAFINERIJE BICE SRPSKOG GORIVA I ZA TEBE
asime brisi ALI UZIVO NA RTRS KOMSIC APLAUDIRA DODIKU I STOJI MIRNO ISPOD RUSKE I SRPSKE ZASTAVE