Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve što se desi i dobro i loše u svijetu, na BiH se negativno odrazi! 😂😂😂😂😂😂
Ne mozete vi dizati cijene, koliko mi mozemo cutati i trpiti!!! Neka nas patriotski naftni oligarsi deru maksimalno i nek sve tendere u drzavi dobijsju oni
trebali bi mi polako da se vračamo u prirodu i da sakupljamo plodove,hvatamo divljač,lovimo ribe i gradimo sebi brvnare,nije ovo niti šala a niti glupost.
Ne mozete vi dizati cijene, koliko mi mozemo cutati i trpiti!!! Neka nas patriotski naftni oligarsi deru maksimalno i nek sve tendere u drzavi dobijsju oni
Taman se asfalta docepao, a ti bi mene nazad na selo? Nema sanse da ponovo u kaljacama po blatu gazim, udisem miris stale i stajskog djubriva, zemlju kopam i orem, pa znas koliko sam krema potrosio da mi ruke koliko toliko glatke budu? Hajde ti, neka mene na asfaltu 🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zar jos uvijek neko vjeruje ovom smecu od portala Klixu
Zar jos uvijek neko vjeruje ovom smecu od portala Klixu
Trpa ga Amerika Evropi, ne prastaju....
I te kako hoce. Dista se eksternih kompanija koje rade sa kompanijama u BiH veze za dolar, tako da ovaj porast dolara nije nikako dobar za nas!
Hahahah ne možemo jadniji bit svakako
Ima li neko sr.anje da ce nas zaobici hebe.mu mater, ne moramo bas u svemu ucestvovati
Naravno da će imati. Neće na Euro, ali zato češ manje dobijati za Euro i za KM
Samo nek ne puca...
Ne kontam kakvo je ovo pitanje, kad je marka KONVERTIBILNA, i vezana je za EURO!
He, Ameri i englezi kao i uvjek najbolje će materijalizirati rat , zbog toga ga i izazivaju . Nedužni Ukrajinci će nastradati u svakom smislu, izginut će a zemlja će bit devastirana .Rusi će ekonomski stradat a staru tehniku i vojsku su spremni žrtvovat.A Europa će nastradat ekonomski, ovisna o tuđim energentima.Ameri i Englezi su jednim udarcem riješili i Rusiju i Europu.Znali su Englezi šta dolazi zato su i izišli iz EU.Već ponovljena priča.
Da komarac prdne u Kini negativno će se odraziti na BiH.
Devalvacija valute podstice izvoz. Nasi proizvodi bi trebali biti jeftini za izvoz tako da nije sve crno.
Kako god bude ovi naši gledaju da se obogate na račun naroda.Njima ova dešavanja i krize u svijetu idu u prilog.
Energopetrol danas 3.46 gorivo...???? Koji k*****????😂
Sve zezno putler i Lukašenko šta će ti tuđa zemlja? Šta ćeš u tuđoj zemlji? Ovo je tek početak cirkusa vidjećete narod će se vozit na zaprežnim kolima. Svugdje priča u svijetu za pšenicu kod nas poglavari imamo ovo imamo ono a nezna odnosa do usta. Šta imamo od snajperiste tražili vakcine? Čojk dero snajperom po Sarajevu ovaj traži vakcine onaj isto iz Goražda načelnik Dno dna fuj.