Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Leti leti sokole
Usli smo u novu recesiju mada politicari ne zele da priznaju!
Poznajem neke iz javne uprave, BH Telecoma, EP,......, stanovi se pokupovali, kola se voze, putuje se po inostranstvu, pres.erava se,........,ali vjeruj mi da ni to nece moci jos dugo. Ekonomija je neumoljiva i ima svoje zakonitosti i prije ili kasnije sve ide dole u bankrot i vjeruj mi da taj dan je sve blize. Nece ni MMF dati novac sto se nece smanjiti javna uprava i iskoristiti sve unutrasnje rezerve sto ukljucuje i prodaju drzavnih zlatnih koka. Samo gledaj sta ce se uskoro dogadjati!!!
samo da te popravim crno se pise samo nama iz privatnog sektora...kao sto nam je crno vec od 2008... dok ovi privilegovani nisu nista osjetili... ako ne vjerujes:neznam imas li kakve prijatelje iz javnih sektora pokusaj sa njima voditi neku konverzaciju na temu krize itd :-) vidjet ces o cemu ti onda pricam...ljudi zive u potpuno svom svijetu a zadnje 3 godine su im kazu najljepse u zivotu...bili su na 15 destinacija svijeta itd itd
Pa ovako i treba da se radi da bi kompanija balansirala svoje prihode i rashode u kriznim vremenima, a jos uvijek odrzala konkurentnost na trzistu. Kod nas nije tako, vec se \"podobni\" uguravaju masovno u drzavne firme i u javne ustanove tj. na budzet, a realni sektor i gradjani crkavaju da ih sve nahrane. Ne promjenimo li taktiku, crno nam se pise i to jako skoro!