Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni u Njemackoj nije nista vise kao sto je bilo.
Nigdje nije kao sto je bilo
Nisu znali iskoristiti tih 229 godina tradicije. Reklama je sve, ja za svojih 40 godina nikad nisam čuo za Zeller posuđe. Za Zepter jesam. Trebali su od toga napraviti brend, jedan od simbola njemačke. Uloži u reklamu kroz serije, influensere, Youtube, instagram itd... pa će bit i prodaja. Digni cijenu da se čini kako samo bogati mogu kupit, pa će se i fukara upregnut da to kupi, da se pokaže.
Ima i toga, slažem se. Ali opet, ako su htjeli opstat morali su poraditi na marketingu i od svog posuđa napraviti prestiž
Za hiljadu godina ćemo ovo posuđe iskopati u Butmiru...
U svakoj civiliziranoj naprednoj bogatoj zemlji dnevno propadne nekoliko firmi. To je ralog zasto je zapad bogat, propast firme ne znai gulag i smak svijeta nego je dio ekonomske vage di trzisno neefikasni nestaju. Dobar tek KGBgovnojedima !
Potrošači kupuju jeftino a ne kvalitetno.
Niko s Kinezima
Ee da je vec bila banka Zeller odma bi je izbavili iz krize, a posto ste za keramiku drugciji film gledate!
A bogami gospodje i gospodjo ne cveta cvece ni u nase preduzece
Sada se kupuju ove stvari iz zellera ja sam vec narucio.. joj kad pocne skakat cijena za koju godinu.. 😀
Cuj Bosnje i suplje price Njemacka propada 😂😂😂🤣🤣🤣 Samo da se smijes ovoj supljoj prici Ako propadne njemacka, to znaci da su sve drzave propale prije njemacke Pojma nemate o cemu pricate
Sjeb... je Angela Njemacku debelo.
Ne znam kako je sada u De, ali prije se jako brzo zamjene vlasnici, firma nastavi normalno raditi a zaposleni ni ne osjete promjenu vlasništva..
Prošle zime u firmama imali naputke grijanje na pola, zabranjeno vjetrenje prostorija, bez tople vode u wc-u, pokretne stepenice pola radi, pola ne, pogašene lampe. Oko 2 mj. trajalo, masa nije progutala mamac i smrzavala se. Troškovi jesu porasli, ali Njemačka svjesno pravi krizu i paralizira normalan tok života i to agresivno propagiraju kroz medije. 3 glavne stvari u De su energija, Ukrajina, LGBT. Definitivno zemlja koja učestvuje u ovim ako se može nazvati igrama.