Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nazalost mi jos koristimo zalihe od prije 4 dana za koje sam siguran da ce potrajati dok cijena opet ne ode iznad 50$
@tuzlak458 Ne vjerujem da kupuju kad je najskuplja već prodavaju po skupljoj cijeni od svjetske pod tim izgovorom da su zalihe od skuplje cijene
haha imas pravo Promaha i nekako tih zaliha uvijek ima i ima....... :P
Lihvari na ENERGOPETROLU drze cijenu benzina od 1.91KM/l, dok drugi isto to gorivo prodaju po 1.71
Novalicu eto prilike cim pojeftini ti fino nove akcize udari po narodu.
Samo HIFINI GLADEŽI cuvaju cijene... i sta kaze HIFIN pumpađija hoš' racun ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Inspekcijo imas pune ruke posla a sjedite i lizete stolice po kancelarijama...ako vam je mrsko imate VIDEO NADZOR na svakoj pumpi mozete se uvjeriti da doticna kompanija za keš NE izdaje fiskalne racune, ovo isto vazi za PETROL pumpe...BUJRUM vi ste na potezu .
Na nasim pumpama, nema promijena. Bice opet prica o rafinerijskim cijenama, kako bi se otezalo a pumpadzije punile dzepove. Oprosti Fadile Novalicu sto ne radis nista.
rastu tenzije padaju penzije
nazalost pumpasi imaju zalihe nafte po skupljoj cijeni
Kod nas u Dodiklandu 55 feninga plin, a benzin 1.70. Mozes 300 kilometara preci s isto para s plinom za 100 kilometara sa benzinom.
Sad nasi imaju zaliha sto su kupili za tri godine, a kad poskupi onda nemaju zaliha i odmah dizu cijene.
Ko sad laze,cijene na EP u porastu.
Oni nju samo lagano podizu zato sto im to odgovara, a ovaj pad nafte u svijetu ne zanima nase pumpadjije, da je "djaba" u nas bi bilo onako kako njima pase, tako da narode tu smo gdje smo JBGa...
A sad mi zao sto nisam htio prihvatit opel tigru, nudio mi neko u zamjenu. Ima i benzin i plin je atestovan.
Ljudi, ja poceo razmisljat o plinu. Benzin je benzin ono sto kazes, gazi autom asfalt ko nijedna druga materija. Al plinom ces se navozat, a nema potrebe za kur*enjem. Mislim da to treba prevazic, a imamo i previse nesreca upravo iz pomenutog razloga. Napunis plin i vozas se kolko os. A jeftin i 80% zdraviji.
I ja kazem. Evo kod nas u Dodiklandu 55 feninga plin, a benzin 1.70. Mozes 300 kilometara preci s isto para s plinom za 100 kilometara sa benzinom.
ima li sad zahjeva za smanjenje cijena goriva kao neki dan za poskupljenje sto je bila navala
Bh naftasi tvrde da tu informaciju jos nisu dobili...internet im nesto steka ima cetiri dana, fax je u kvaru a i telefoni imaju kvar na mrezi, javlja da su nedostupni...tako da nas mole da se strpimo, uz poruku: ' Hajde, sta je 5-10 feninga, nije stoja...'
dok ovi nasi svaki dan dizu cijenu,boze sacuvaj drzave i govana