Cijene veće za 1,10 dolara
0
Cijena nafte na svjetskom tržištu u porastu
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebamo bojkotovati ove naftne mafijasko-kriminalne profitere...raja mi ne zivimo u metropolama od 5 mil stanovnika...svako moze svugdje u bilo kojem gradu biciklom doci na bilo koju destinaciju bez ikakvih problema...ajmo ignorisati pumpe,ajmo ih primorati da snize cijene na 1,5 km...a do tad da niko ne tanka...to bi bila ljepota..:REVOLUCIJA NARODE !!
zbog poskupljenja goriva na pumpama u BiH, svi proizvodjaci u svijetu moraju da korigiraju rafinerijske cijene kako bi distributeri bili krivi za povecanje cijena naftnih derivata... :-)))
Kada je cijena barela bila oko 150 dolara ( a dolar nije puno \"skočio od tada), maloprodajna cijena goriva je kod nas bila cca 2,55 KM... a sada barel oko 114 dolara!??...NEŠTO NEJASNO???
Pa više kod nas poskupi litar benzina, nego kod njih barel. Znači eto novog poskupljenja i kod nas...