Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebinje Flughafen im je trn u oku, on nema vrijednist...
samo da se nije kurčio cipras sve bi bilo bolje. ovo je za nauk ostalima.
tREBINJE-iNTERNATIONAL-aIRPORT
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Što hitler nije uspjeo postići oružjem,.. to će Merkel uspjeti bez ispaljenog metka.
Tako je samo zato što su ovi danas političari operisani od knjiga i historije,nažalost i kod nas je bitnije biti mahalac i šupljirat nego stvarno nešto znati,tako da hrvacku i bosnu isto čeka.
Iza Merkelove stoje vece sile. Ona cini ono, sto joj se naredi.Svaki politicar mora da dobije saglasnost Amerike da bi mogao biti politicar.Ako nisi povoljan, neces dobiti odobrenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta ti je ludi Bosnjo.... i glupi. INFORMISITE SE PRVO!!! FRRAPORT JE DAO NAJBOLJU PONUDU ZA GRCKE AERODROME I ZATO JE I DOBIO NA TENDERU!!!
Njemacka ce Eurodollarom € da oguli Evropu kao sto USA Petrodollarom $ guli svijet. Sve drzave zavalit u deficite i kreditnu ovisnost, a otplata kroz privatizaciju. Nijemci su nakon dva svjetska rata shvatili da oruzijem nece tako lahko pokoriti Evropu i svijet, nego su naucili od Jevreja - bankama, valutama i kreditima. Svijet je trenutno pozornica privatizacijskog rata izmedju USA i Njemacke.
@RMS400 Razlika je u tome što je švabo čovjek,a bošnjo je sto.ka
Joj hoce im se svabe na*** mame. A tek poceli.
Kako svabe pametno prave 4 rajh.....
Pa hebiga...a grci 17 plata godisnje, radnik za zeljeznici 4000 eur plata itd...i sad svabo da cupa..
Trebinjski aerodrom na aparatima nakon sto su se Njemci u zadnji tren ipak odlucili za grcke aerodrome.
JEDNA ČETNIKA ZEMLJA DOLE... IDEMO DALJE...
Vako ce i u bejha samo najMijezalije trebinjskog aerodroma..
NJemacka a za njom i banke kulturno pljackaju evropu bez oruzja i vojske,njemacka je postala lider u politici i ekonomiji,a ostale zemlje eu ceka ista ili slicna sudbina grcke..Hitler je pokorio evropu oruzjem,merkelova ekonomijom..lp
Nitko nije grcima kriv, sam pao sam se ubio, nisu debili. Nije njih Njemacka zaduzila, zaduzili su se oni sami. Da je trositi tudju lovu, a nista ne mjenjati u sistemu - pa ne moze. Sad placaju polako ceh, nitko nije lovu nasao na drvetu, tako da, molim lijepo vrati...ovako ili onako. Pa nek oni i dalje rade samo do 50-e i neplacaju poreze, ali neka zive po svojim mogucnostima, ne po EU standardu - ne mozes imati i ovce i novce. U protivnom nisu drugo ni zazsluzili nego da im zemlju prisvoje.
NJemacka i francuska su ih silom ugurali u eu,iako nisu bili spremni ni za euro ni ekonomski..Velika je farsa sve ovo oko grcke,a pogotovo oko evropske unije..Naravno da je pudlica rolfo,slazem se,a ti meni minus :) cijela evropa je cionisticka i u vlasnistvu jevreja,odnosno cionista koji se deklarisu kao jevreji ali su daleko od toga,porodica rothchild vuce konce po cijelom svijetu..Grcka je pocela propadati od 2003 do 2006,nije grcka kriza od prije godinu ili manje,a u nastavku cu napisati nesto o tome :) lijep pozdrav
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
neka krstasi dodju u Mosul ili Rakku nesto ovako uzeti, tamo ne mogu ni sa avionima ! zivjela Islamska drzava !
ok, kako god, ipak u Grčkoj grčke kurave sad jeftino daju pice, u Mosulu i Rakki kaurski smrdalji ne mogu ni prismrditi. sad nastavite laprdati, onako demokratski...
jel to mi govori neko ko je rodjen 1984-te ?
Grci su glupi ko cita,definitivno su gori od nas
Da jes im kredite, dabi oni sa njima kupili uvozne luksuzne stvari.Tako pomazes lihvarima u svakom pogledu. Potrosis kredit bez mogucnosti da ga vratis. Kamati rastu. Uzmes drugi jos vevi kredit da bi vratio stari.To je ta prica, kad drzava kaze da od tog kredita nemaju nista.Jos veci kredit nemas sanse da ga vratis, onda ovi uzimaju drzavi kolace. Ono sto je najvrednije od koje bi drzava imala koristi. Ostavis drzavu bez icega, znaci stanovnike te drzave napraviti vjecnim robovima.Prvo trebas svatiti kako se to pod krilom pomoci radi.Uzetce vama ono najvaznije a to je vode, prirodne resurse, koke ima sve manje i manje u svijetu i to bez ispaljenog metka (citaj rata).Ma jebe se mene za sve to, tako razmisljaju mnogi. Nek je meni sada dobro, sta ce biti sutra je nevazno. Daj mi igara i dobro auto, to je sve sto znam.Da ces sutra to platiti 10 puta vise, nije ti jasno.Hamalit ces (mislim da se tako kaze) za minimalu. nece biti nezaposlenih, ljudi ce raditi bilo sta samo da prezive.
Kad uskoro i kod nas dođu ovako " PLIJENIT " što im se sviđa .... Do prosjačkog štapa nas banda dovede .... pi.zda im materina ... ! ! ! ! !
Bolje i Grcima da im svabe vode aerodome i sve drugo nego domaće budale.