Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvedite i tramvaje molim vas!
Kako nastaje trač u Bosni: Ide Suljina djevojka ulicom i reče komšinici: - \"Dobar dan.\" Ta je rekla Begajeti: - \"Vala viđeh onu Suljinu, reče mi dobar dan.\" Begajeta Senadi: - \"Rekoše mi da se ona Suljina jedva javi kome.\" Senada Amiri: - \"Reče mi Begajeta da je vidjela onu Suljinu, nešto nervozna bijaše kad joj se javljala.\" Amira Muniri: - \"Čuh da je ona Suljina nešto nervozna, mora da ima problema.\" Munira Đulsi: - \"Čuh da je ona Suljina puna problema, samo šuti, ni s kim ne priča.\" Đulsa Rasemi: - \"Vele da je ona Suljina skrenula od problema, dugovi i krediti sigurno.\" Rasema Hašimi: - \"Rekoše mi da ona Suljina ima kredita do guše, za šta li ih je uzimala pobogu.\"
APEL za sve građanje Sarajeva da se pokušaju u centrotransovim busevima šverat, au pa da vidimo kako će onda kazne narodu naplaćivat, kondukteri sa blokićima, i ne nisu oni iz Sandžaka, iz istočne Bosne su i ima da sprovode ovdje red.Ako revizorima tepamo sa reve, hajmo kondukterima konde. Šalu na stranu znaju li vozači centrotransa sve stanice po gradu, ipak sumnjam da su ikada bili u ovom gradu! Još jedan APEL da Globtour preuzme koju liniju ako i centrotrans zariba, ipak je Globtour najbolji ima najopremljenije i najnovije buseve, a osoblje najuljudnije i najkulturnije. Ostaje mi da samo nažalost kažem SARAJEVO GRADE ŠTA TI PAPCI IZ CENTRE RADE!!!!!!!!!!!!!!!!
Seru, brate seru, TREBA IM LOVA ZA AUTOBUSNU STANICU! Bilo bi pošteno da sad GRAS-u dozvole da obavlja međugradski pa i međunarodni saobraćaj!!! I oni drže MONOPOL nad autobusnom stanicom.Imaju 15 vrsta djelatnosti, pa MEGALOMANIMA privatnim i to malo. Ovo što oni pokušavaju uraditi je uvođenje DAMPINŠKIH cijena, ma fuj,fuj, fuj! I njihovi busevi su jako prljavi i oni njihovi busevi se kvare,al bolje da to ne vidimo. Od centrotransa mi je ispod časti bilo kad preuzeli gradski saobračaj dok su njihove kolege štrajkovale zbog neisplaćenih plata i doprinosa!!! Koliko su samo tad kasnili busevi(kad su pokušali oteti posao kolegama), fulali stanice, al hajd, sve je izgleda POLITIKA.
Sta ima \'\'sarajlija\'\' nisam te prepoznao. U kojoj ti brigadi bi i ti tvoji sandjosi ?? Prva Minhenska il\' Geteborska udarna ??
to \"sarajlija\" mozes svojoj majci prodavat jbm ti pleme sosonsko :) \"Sandzaklija:)\"
Bravo za centrotrans i novog direktora grasa,parlament koji ga je izabro i najavu optuznice protiv profitera oz grasa!!!Zivjele patriote dole kriminalci i sandzaklije.CESTITAM!!!
KRAJ GRASA !!!
Dok su se sandze borili za ovu drzavu dobri su bili, a sad vam ne valjaju..
vozite sta cekate samo dajte mjesecne karte i budite tacni
tako i treba nećemo mi biti taoci GRSA, samo ako vam sandžak uđe u centotrans 51 POSTO I VI STE PROPALI.
Podrzavam centrotrans. Stop sandzosima i monopolu koji vrse u nasem gradu !
Dok sam isao u skolu mali desetinjak puta sam kasnio zbog autobusa koji je stalno bio u kvaru. Svaki mjesec sam kupovao mjesecne karte jer sam ipak mjenjao dva prevoza do skole... Kada jedan dan nisam imao novi kupon (bio je 6.ti a stari kupon vazi do 5.og) revizori su mi oduzeli iskaznicu i dali mi nekakav papiric... Kad sam otisao do glavnog sjedista grada da mi vrate iskaznicu jer mi ipak treba da kupim kupon da bi se prevozio do skole trazili su mi 37-38KM tako nekako... Sve u svemu, kupovao sam svaki mjesec kartu i nikad se nisam svercovao kad sam isao u skolu, i opet oduzimaju iskaznice ucenicima i omladini, da bi sto vise zaradili novca a vozila su im katastrofa... Rado cu dati i 2KM za centrotransovu kartu ukoliko budu uljudniji i normalniji od ovih cobana iz grasa
Lahko je voziti profitabilne linije.
Tako i treba.Dosta je vise GRAS-a njihove kradje,lopovluka.Ljudi kasne ne posao i u grad cekajuci po sat nekada i vise grasov autobus....
Super vijest :). Ne mislim da su ovi iz centrotransa posebno posteni i kulturni, ali od grasa gore ne moze, to je sigurno.
Ibrahim Kerla prijeratni kondokter u centrotransu koji je putnicima otimao pare u autobusima, pred rat je za pljaćku, prionevjeru novca i razbojništvo nad putnicima bio privođen od strane milicije, u ratu kao aktivista SDA stranke bio je na radnoj obavezi i rat je proveo u podrumu ko i svi SDA-ovci, nakon rata seljober i kriminalac iz SDA nagrađen je menađerskom pozicjom u lopovskoj firmi koju podržava SDA stranka, kao precjednik općinskog odbora SDA stranke zajedno s ološem iz SDA stranke općinu Vogošću je doveo na rub propasti, a prije neki mjesec je i izbaćen iz općinskog vijeća vogošća od centralne izborne komisije zbog nelegalni radnji i sukoba interesa s obzirom na reputaciju i predhodni rad menađmenta centrotransa te njihov ˝ mentalni kod ˝ pod kojem su odgojeni i na kojem razmišljaju građani Sarasjeva s novim prevoznikom tek će da vide šta je krimainal i lopovluk koju će debelo da plate i osjete na vlastitoj koži