Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi rudnici isto rupe bez dna, sve do jednog
Situacija je jako jako teška...rekoše ljudi u ovaj sobi za sastanke iako je prosjek njihovih plata sigurno preko 5.000...
Ovi lijevo na slici su direktori koji su unistili ruddnike pk zadatku sda,gledaj jesu oborili nosine
Otpusti administraciju, cistacice, kuhare, ekonomiste, pravnile, zurnaliste. Platu ostavi kakva jeste i uvedi do 30% bonusa ovisno o rezultatima.
najveći duznici u FBiH po osnovu poreza i doprinosa su rudnici. smijesno je da Elektroprivreda ima dobit od 500k KM. te rudnike polako pripremati za gašenje a vec se davno to trebalo poceti rijesavati. nema novih uposljavanja. slati rudare u penziju i doviđenja.
nije valjo Tito i jugoslovensko trziste.Ni sa poljoprivredom ne stojimo bolje.
Rudnici dugorocno ce svi biti zatvoreni, to je mrtva grana idustrije. Trebaju poceti graditi solarne elektrane i plantaze za biomasu i pripremit se za nove djelatnosti koje su ekoloski prihvatljivije.
Išću još para. Nek počnu raditi bolje im je. Ili noga, ključ!
Ima li ko sposoban u Elektroprivredi da usporedi nacin poslovanja RU Gracanica s ostalim rudnicam?
Gračanica je u završnoj fazi i kopaju preostali dio uglja u izdanačkoj zoni koji je gotov na površini terena. Slijedeće godine Gračanica se zatvara jer su rezerve potrošene.
Mislim da je vise nesposobnih na rukovodecim mjestima u rudnicima, sta ako se Gracanica ne zatvori slijedece god?
Znači biće ćumura... interesantno...
Samo im dajte para za plate a ugalj je tu negdje,.. pod zemljom.
Pa ni ovdje nema SDA botova, zahiragica i interntnet cakijasa da objasne kako je trojka unitstila elektroprivredu, od rudara i svog naroda napravila tesku sirotinju u zadnjih 30 godina...to je taj SDA patriotizam zbo kojeg danas zivimo u jednoj od najsiromasninoj zemalja u Evropi. Zapravo nismo mi siromasn mi nemamo za normalan zivot sto bi rekao nas bivsi premijer i melek dilFa Novalic
Imenuj te nove strucne direktore ,jer uglja ima u svakom rudniku,ako igdjs ima to je u bosni
Ovaj se razumije kao Mara u kriv kuuac😂😂😂
I šta dogovoriste??? Kakvi debili majko draga
Otkako znam za sebe situacija teska al idalje to ide mislim da je ovo sve neki dogovor da se poveca cijena korisnicima da bi se mogli podnijeti uhljebi kojih ima u upravama rudnika i elektroprivrede makar 40% viska nego sto treba