Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce lokalni mesetari koji su placali 30feninga sa ciljem placanja od godinu dana da pojedu jednu veliku hrpu govana..... cestitam arapima a nasim supcima zelim da pocrkaju od glafi majku im jevem...vocari se sjebase za 30 feninga po kg i jos cekaju po godinu dana na isplatu... pa to ni u tunguziji nema....
Huso legenda poseri se na svoju matematiku
Ali drago mi je da neko ulaze i u proizvodnju, pa makar bilo 10 feninga otkup. Svi ulazu samo u prodavnice, kladionice i kafice, jebale ih prodavnice.
Nije da ispadnem negativan, ali ja jos nisam cuo da je neki arap investirao u proizvodnju. Nekretnine, turizam i slicno OK, ali u proizvodnju, jako rijetko, Tako da me ne bi iznenadilo da je investitor iz Dubaija ustvari neki lokalac sa keshom iznesenim vani.
Samo nek se radi, puno je suplje u ovov drzavi
Bošnjaci dominiraju
Najveći profit u BiH defo generiraju Bošnjaci i njihova društva ograničene odgovornosti.
ja nudim 0.48/kg, javite mi se u inbox
haha, gdje ti je inbox
Ubio ih mraz...
Uzas od cijene. A po naslovu bi pomislio da je makar 1KM. Uzas!
Pa da, ali na jednoj sljivi zna biti i po 100kg. Ko ima 100-200 stabala po recimo 50kg na svakom to je par hiljada zarade.
kad kupujes za rakije onda je 1.5 po kili
0.37KM, a u prodavnici i na pijaci 2KM.
haj super