Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je imao bilo kakvog posla sa ovom "firmom" zna da su sve osim strucni inovativni i uspjesni. Ne zna se ko prije ko placa, za sve im je dugo izgovor bio da ne rade dobro jer je direktor u zatvoru. Smece od firme.
jer stranka koja te tamo uhljebila zna zašto ;)
Umjesto da su u zatvoru, pojedini se baskare na proslavama i gala vecerama. Sta se moze, u jedinstvu je snaga, narod to zna.
Bosnalijek plaća doktorima odmore u Turskoj i Španiji , pod uslovom da njihove proizvode uvaljuju pacijentima .
Da nije bilo Arslanagica, i Hase A.K.A. papak usao sa ladom i preko restorana ove jos jedine fabrike koju bi trebalo vise njegovati nego unistavati, izasao sa Porsche-om panorama krov, kao i ostali Arslanagici... By the way, zamislite ode jedan od doticnih do Dubai-a na "poslovni put" i spava u Burj-Al-Arabu noc otprilike 2500KM, sad kad nije sezona, a nesto ne vjerujem da je isao i kuh'o se na 50C.
a duzni 30 miliona?
lopovska firma
Prebrojte koliko je samo u kantonu Sarajevo nakon 95-e, ili nakon usvajanja zakona o pretvaranju društvene imovine u državnu, to jest, pod upravom i nadzorom, stranaka koje vrše vlast, prestalo da postoji, a koliko je nakon 45-e do 92-e fabrika izgrađeno, a Bosnalijek je čudom opstao sa brojnim milionskim, pljačkama, koje su poćinili kadrovi stranaka na vlasti.
ko vam je to napravio 51'?pljackate 30 godina i ne mozete da opljackate toliku industriju. danas bakir odskoluje doktora i posalje ga u polje da uzgaja maline . mamu li vam lopovsku
...i 20 godina kriminala.
Koga ste vi izlijecili
Ne lijece te oni, nego lijecnici=doktori :) Odlicni proizvodi: KOFAN, PARACETAMOL, VENOSAN, ROYAL JELLY, BRONCHOBOS SIRUP (NAJJACI PROIZVOD IKAD) da ne nabrajam. :)
arslanagic&co
jest sda i alija napravio uspjesnu firmu a ?