Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadna je zemlja u kojoj granap zapošljava najviše ljudi
Kralj dobrih cijena i niskih plata
Bingo =robovlasništvo i srednji vijek .Doduše ne tuku zaposlenike još .
Najjaca firma u BiH zaposljava samo 7.645 radnika i to jos bavi se preprodajom ??? Drugim rijecima, u BiH nema niti jedne ozbiljne firme.
Najgori poslodavac desetinam hiljada drugi ljudi... Pa tu ljudi dolaze i odlaze precesto i to nije ni zanimljivo ni sumljivo inspekcijama...
Pocetna plata u Bingu je 650 ,licno znam bila na razgovoru ,730 Km ima zena koja radi preko 10 godina . A preko 1000 nema sigurno nijedan trgovac ni u jednoj trgovini . Ne branite gadove koji su od normalnog naroda sirotinju napravile !!
Imaju u Dm-u
ima kaserica u Dm-u milju mjesecno
Fuj su mi ove naše firme, slabo plaćaju radnike a ne daj Bože da podrže kakav BH sport...Fuj
Profit autocesta je od akciza tako da to ne treba računati. Što se tiče Binga i plata, za koje, usput, ne znam kolike su, to je stvar između poslodavca i radnika. Ako je onima koji rade u Bingu dobro, ko smo mi da to komentarišemo. Ako im nije dobro, imaju sindikat pa neka popravljaju svoj status. Inače, apsurdno je da u ovoj zemlji samo sindikati državnih službenika nešto rade. Trgovci, metalci, kožari , rudari, i njima slični mudro šute, tj. njih je vlada davno potkupila.
Zeljeznice 3k radnika na 2 polufunkcionalna voza 🤦🏻‍♂️
Zar nije i Bingo u vlasništvu vladajuće kaste? Kao i EP i BH Telecom?
Kada srozas zivot covjeka toliko nisko da mora raditi u Bingu i ostalim Bh kvazi firmama
Kako oni zaposljavaju tako bih mogao i ja, sa takvim platama izvlace najveci profit izrabljivanjem.
Cuj ovih sto rade u Bingu pa ga brane u komentarima. Moze jedno pitanje? Jel vas sefovi od pozadi ili koriste neku drugu pozu?
Zasto je ova vijest i dalje udarna?
Zaustavite tržne centre, sačuvajte mala i srednja preduzeća jer se tako štiti država. Ima li ovdje ikakvog zakona o konkurenciji?
Da Bingo poveća platu radnicima po 200 KM, zaradio bi 18 miliona manje na godišnjem nivou.