Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I općina će ih podržati u gradnji repetitora u naseljima,kao sto će se praviti jedan u Žegaru,čovjeku od balkona 3 metra ,a od ostalih kuća ni 20-tak metara.Velika FLEKA za OPĆINU kao i za TELEKOM.Zanima me samo bili ga gospodin MIDŽIĆ postavio tako taleko od svoje kuće.Mislem da bi vas trebalo biti sram za takvo što.I MINISTARSTVO ZA GRADNJU OPĆINE BIHAĆ I NAČELNIKA .
Mene zanima ekonomska opravdanost navedene zgrade, da li je tolika guzva i toliko posla ima pa je potrebno uloziti tolku sumu novca ?
nema kruha od toga ...njesra
treba platiti galijasevicu dugove iz predizborne kampanje
I ja bih gradio da gulim narod kao vi imao bi najveći neboder u Europi
Sto prije zavrsiti rekonstrukciju Vlade Federacije i protjerate ove kriminalce iz SDA da se sacuva sto se moze sacuvati inace ce pokrasti i ovo malo sto nisu
kriminalci stite kriminalce, ali tu ce zgradu graditi neko drugu a ne Bakirov Aksamija
Fali SDA kriminalcima para pa fol nova zgrada....
Ne trebaju oni nista praviti, bilo bi dovoljno da ne muljaju i ne lazu svojim korisnicima. Covjek ih mora zvati najmanje pet puta (s tim da mu obecaju svaki put da ce doci "sutra"), da bi na kraju dosli i rekli kako ne znaju u cemu je kvar. Lazovi nesposobni.