Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rejting be moze znacit samo jedno:OVCE
nisam ni znao da ga uopste imamo :)
IMATE LI LJUDI UPOSTE POJMA KOLIKO JE TO LOS RATING I KOLIKO JE DRZAVA OVISNA O POSUDJIVANJU JOS VISE NOVCA PO JOS VISIM KAMATAMA?
Jako bitno Muslićima za kreditni rejting. Pa vi u SDP xxu fakat brijete čudne teme. Daj pričaj o šerijatu, novim đamijama, hadžu he bo te rejting nit ga jeo nit ga posr o. Morate se spustiti na njihovu razinu.
VJERUJEMO VAM EU-O KO U PERIODU OD 1992-e DO 1996-e GODINE...!!! POKAZALI STE VEC 1992-e GODINE VASU PRO-SERBO-BARBARIJU PODRSKE HINJSKE POLITIKE \" HRISCANSKU EVROPU\" SERVIRAJUCI NA TANJIRU KLLANJA BOSNJAKE SERBO-BARBARIJI MILOSEVICA , KARADZICA I DOBBRICE COSSICA...!!! Eto STA ockujemo od EU-e, JOS JEDANPUT NOOZ U LEDJA I MASSAKRE BOSNJAKA-MUSLIMANA, jedine autohtnone , prave i NAJSTARIJE NACIJE U EVROPI...!!! Kad vam NAZZI NACISTA-FASISTA i KRIMINALAC MAFIJAS NAJVECI u Evropi ko sto je milorad dodik ODGOVARA I PODRZAVATE NJEGOVO SERBO-BARBARIJE B.JESNILO MI OD VAS NE OCEKUJEMO NISTA DOBRO VEC NAJGORE...!!! Samo da ZNATE DA VAM VJERUJEMO KO MONSTRUMU MILOSEVICU I MLADICU...!!! Mada je milosevic bar govorio ONO sto misli, DOK VI JEDNO PRICATE A DRUGO MISLITE I RADITE KO I ONAJ OBRRIJANI CETTNIK-SERBO-BARBAR-FASISTA BORIS TADIC...!!!
@@Cro ohhhoooo evo i jaGNjiĆĆara :-) ma evo noge mi se tresu od tvoje prijetnje, prljavo tursko pseto!!!
Znaš kaj kur.to.nu krš.ćanski: Nože.vi su naoštreni a cijevi podmazane. Pa ako imaš mu.da...
turci, pa zar možete niže pasti?
S&P ; Bosnjaci ,da li znate kakav vam je kreditni rejting ? Bosnjaci svi u glas :\"be..be...be..be.....\'\' S&P: \'\'OVCURINE ,PRESTANITE DA BLEJITE\'\'
Uz pomoc prijatelja moze se povecati taj rejting!
BH Telecom ide na prodaju naredne godine!!!!!!!!
sportske discipline u bih dizanje kredita preskakanje rata plivanje u dugovima trcanje za zirantima
takodje, zaboravio sam reci da sam ja gay i da cu podrzati kad mi ga sr.bi gurnu u paksu
nema to veze ko je na vlasti, situacija je takva da ovu zemlju treba formatirati i poceti iznova...
SDP !!! SDP!!! SDP!!! Galsajte za nas. Sa nama cete svi u crveno.
Odosmo svi mi u Honduras. Ko se moze spasiti nek\' bjezi iz BiH...
Poors za poors...ybt hahaha koja tragikomedija aaaaaahahahahaha...XD