Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlično. Spremio sam par vreća.
Stvarno nas je b u u mozak. Piše: "Evropska unija pozdravila je ovo dostignuće Bosne i Hercegovine, a očekuje se da će to doprinijeti povećanju izvoznih mogućnosti BiH kao i konkurentnosti i rastu tog sektora". Dok drugi šalju svemirske letjelice do drugih planeta, kod nas je uspjeh što smo dobili dozvolu za izvoz krompira !?
monkx8 Da bolje poznajes EU, mozda bi znao da je inace iz zemalja van EU gotovo pa nemoguce uvesti ono sto se vec proizvodi u EU. EU je JAKO restriktivna sto se tice uvoza voca i povrca koje se uzgaja na njenom podrucju. Tako je gotovo samo moguce uvesti tropsko voce i povrce. Turski, Bosanski ili koji drugi paradajz na primjer neces sigurno naci na policama EU.
od sljedce godine bavim se proizvodnjom krompira, ne zajebavam se ;)
ne, pionirska ;)
OVO JE ODLIČNA VIJEST jer je velika potražnja za krompirom (kartofel na njemačkom) u EU, a naročito u Njemačkoj, čiji narod ga masovno koristi.
Baš im hvala, veoma su milosrdni ovi evropljani. Dozvoljavaju nam konačno da na svojim leđima pravimo suficite, baš im hvala
Hvala dragom Bogu.
E pa sa srećom.
koji optimizam među komentatorima. ovdje ne znam da li bi pozitivno prošla vijest pod naslovom "Nezaposlenost u Bosni i Hercegovini na minus 5 %"
a uvoziti GMO. GovnaMasonskiOplemenjana.
cuj to nam nije valjala ni zemlja pa nismo mogli izvoziti ni krompir majku li vam poganu..
"nema prstenaste truleži na krompiru" ali ima truleži u srcima narodâ koji tu žive.
....al' ćemo uvoziti čips.... ;-)
Jos im mladog sira i polovice da peku, ih k'o dusa!
mljekari na aparatima
respect mirko sarovic, nebitno sto je covjek srbin al kakvu sposobnost, mic pregovaranja ima. ma bez dlake na jeziku. ovaj kronpir se nikad nebi izvezao da nije bilo njega. uskoro i mlijeko. svaka cast majatore da nam je vise ovakvih ministara kao on.
Grdne rane cuj mi da izvozimo !!!! NEmamo ga dovoljno za svoje potrebe a oni bi da izvoze, onda ce nam EU ponovo taj isti krompir (Holandski) prodati po duplo vecim cijenama !!!!!!!!!!!!
Dzaba su stavili clanak o pecenim pilicima kad nisu dozvolili komentare. Kao da ga nisu ni stavili, niko nece citati.
Idi sadi krompir!!
Odlicna vijest! Jebe nas samo sto uvozimo :) Ne mozemo niti za svoje potrebe proizvesti...