Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
polako rusiti vladu? a kad cemo je srusiti onda 2055-e? ovaj narod nije sposoban nikog srusiti
Cuj okupirani sastancima i vaznijim obavezama!!!! FUUUUUJJJJJ!!!!!! Pa gdje ovako nesto jos ima, da se politicari sprdaju sa narodom?? Dragan Vrankic je kao ministar finansija najodgovorniji za ekonomiju a za tog covjeka se nigdje ne cuje!!! Nije mi jasno da su svi ministri finansija na celu sa premijerom imali vaznijih obaveza od ovog skupa... KRAJNJE JE VRIJEME DA POLAKO ALI UPORNO POCNEMO RUSITI OVU VLADU!!!!
www.facebook.com/group.php?gid=58844088030
\"predsjedavajući Savjeta ministara BiH Nikola Špirić, ministar finansija RS-a Aleksandar Džombić, ministar finansija i trezora BiH Dragan Vrankić i ministar finansija FBiH Vjekoslav Bevanda svoj nedolazak na današnji skup opravdali obavezama i važnijim sastancima\".... toliko o tome da je ekonomija vazna za nase politicare!!! Pridruzite se facebook grupi: http://www.facebook.com/group.php?gid=58844088030
Grahovac ili Grabovac ?