Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bili bi jos 20 mjesta ispred da nam republika mrska ne kvari prosjek. Zivio SDP!!! Sa Premijerom Niksicem na celu!!
A izvjestaj za WEF na podrucju Bosne i Hercegovine radi vodja MITcentra.....pa ukucate to u google i pokusate naci glavnog.... \"Radni dan u MIT centru nerjetko traje duže od 15 sati, ali rezultat je često bolji i od najoptimističnije predviđenog\" e cuj najoptimisticnije :) zar to postoji....optimalno znaci izvuci najvecu korist (najoptimisticniji znaci da nismo dobro optimizirali u prvoj gradaciji pridjeva :))
sda demokratijaaaaa, sda ljudska prava stvar, sda hajmo svi glas ...
Kriza jeste prisutna,stanje se Bog zna nije poravilo ali isto tako nije u vecini zemalja svijeta zbog globalne ekonske krize i recesije koja traje vec punih godine. Stara vlast nas je toliko ukopala da nas ni Klinton ne moze tek tako brzo izvaditi tako da sve sto cu reci je da sam i PREZADOVOLJAN SDP-om koji je u zadnjih 2 godine odradio fakat dosta posla,od hvatanja nekih velikih kriminalaca,izgradnje dosta nekih novih objekata i zgrada,izgradnje autoputa koji je u zadnjih 2 godine izgradjen kao sa SDA u svih proteklih 8 godina. Nisu nam jos prave ruze procvjetale ali idemo ka tome i to brze nego ikada do sad. Da jos jednom naponeme da to sto svakim danom imamo sve vise pljacki i slicnih stvari i to sto svakim mjesecom poskuplju hljeb i nafta,to nema neke velike veze sa nasom ovdasnjom vlascu nego sa globalnom svjetskom krizom. Fakat sam pokusao realno sagledati situaciju. Pozdrav
tako je loko, kod nas ko se prekali nema problema nigdje drugo...
halloooooo Bosna je na 100 mjestu! Jeste li vi normalni?
Ne znam u kojem to izvjestaju pise da je Bosna na 88-om mjestu? BiH Ranking 2011-2012 - 100 mjesto od 142 zemlje 2010-2011- 102 mjesto od 139 zemlje 2009-2010- 109 mjesto od 133 zemlje Inace Botswana je na 80-om mjestu ove godine.
nema veze. nek smo i 199. ako je srbija 200.
Naj boljiiii,na dnu dna.
Ma haj, vazno da smo bolji od srbije, hihihi
mi konkurencija jedino mozemo biti po broju nezaposlenih
Fine vijesti, svaka cast, idemo dalje :)
bit ce nesto od nas, btw hvala klixu sto me gura, pozdrav iz tmurnug Manchester-a
Tako je mirzolini, slazem se. Isto kao kad u Sarajevu polozis vozacki, onda bez problema mozes svugdje voziti.
nismo ni znali da nam je dobro dok nam ovi ne javise