Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
staviti Džaferovića kao počasnog ćlana na ovaj spisak, Nikšiću po zakonu imaš pravo i na to, to bi ti bila najbolja odluka do sada, opet bi dobio na izborima, ovako ......
To je i glavni uzrok svih nasih problema, polupismenost lidera ove zemlje.. Koji nas vode u propast godinama
koje vi stupidarije pišete, što se ne bavite istraživanjem pa ćete doći do podataka da poslodavci barem 50% ljudi ne prijavljuju a neki i veći procenat.kukaju poslodavci a svaki dan sve bogatiji .uozbiljite se! samo su samo su bosanci toliko ......da nekažem šta da dozvoljavaju da ih šačica uglavnom profitera godinama izrabljuje, o o polupismenoj vlasti da i ne govorimo.
do kraja godine ce biti uposleno 300 000!
Stopa registrovane nezaposlenosti za septembar je iznosila 44,2 posto i u odnosu na avgust bila je manja za 0,1 postotni poen.
zavrsili se fakulteti