Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nek je živa glava, ostalo će nam obezbijediti nacionalne stranke pa ćemo živjeti u blagostanju kao zadnjih 20 godina....
pa upravo smo se jedva rijesili ove nenacionalne stranke koja je i dovela do ovakve situacije.
pa, ako malo razmislis, upravo smo se jedva rijesili ove nenacionalne stranke koja je i dovela do ove situacije.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Realna slika BiH! Nema nam spasa. Do sada je bilo teško, a od sada će nam biti još teže. Bankrot slijedi! Dosadašnja Vlast nas je prezadužila, nije uradila ništa, ostavila je narod na cjedilu! A narod, zaslijepljen svim i svačim, a ne onim od čega se živi, opredijelio se za dalje propadanje! Svaka čast narodu, izabrao je. Ako se proglasi bankrot, obratite se onima koji su nas stavili u ovu poziciju, a koji ste vi (neprijatelji BiH) ponovno izabrali.
Ma divno, plate godinama iste, cijene sve vece, ovo je da se roknes
Kako god okrenes nema nam spasa, politicari su oglodjali sve do koske, a ni stanje globalne ekonomije nam ne ide na ruku. Konkurisati sa kinezima i indijcima za fabricke poslove je nemoguce. Pokazalo se da slobodno globalno trziste ima ne rupu nego jamu koju najbogatijim segmentima drustva nije u interesu da se zakrpi. Kapitalizam jedan na jedan, ako dovoljno nakapa gazdama, onda ce i po radnicima pocet kapat. Samo sto se niko nije zapitao koliko je gazdina casa duboka i hoce li ikada pocete kapat na nize slojeve.
Kakav krah,ti nisi normalan, mi zivimo s krahom vec 2o god.
Ma mi smo bankrotirali još od 1996,al nismo obavješteni
Ovaj godinama mantra jedno te isto, treba i njega i njegov institut poslati u 3pm...
Sta je to ekonomski krah !? zar mi vec nismo to dozivjeli jos 96god ?? a oco sad nije krah nemam reci za ovo i stace biti...
Porast je porast pa i od 0,7%. Cilj im je medijski predstaviti lose stanje u drzavi i izazvati nezadovoljstvo koje je bespotrebnk. U drzavi jr dobro. Nikad se bolja auta nisu vozila nikad vise ljudi u kafanama i kladionicama.
Mislom da bankrot i nije tolika katastrofa za nas. To je možda i prilika za ovu zemlju. Bilo bi dobro da budžetski korisnici i svi oni zaposleni u javnim ustanovama (a 99% je zaposleno štelom) ostanu bez plata. Upravo nas ta populacja drži taocima glasajući za "svoje".
Dujko Hasiću, pišam ti se na diplomu, stručnost, titulu direktora i institut kad ne vidiš da je BH privreda odavno doživjela krah, već predviđaš da to tek treba da se desi. Samo me šta imaš da kažeš ko je tome doprinijeo i od kojih para ti i tvoj institut funkcionišete, i to izuzetno dobro?
Ne možeš ukinut nametnute kantone i suvišnu administraciju dok sve ne stane.Da smo razumni prodali bi štogodj bos. proizvoda danas Putinu kad nas već EU blokira sa izvozom.
nama je bekan obeco 100.000 radnih mjesta, evo ja sam sebe vec ubjedio da da radim I imam 1500.KM platu
Je l' to osnovna, bez toplog, prevoza i drugih beneficija. Da i ja sebe ubijedim :D :D :D
samo još da dodam da je i Trhulj najavio otpuštanje rudara koji su invalidi i to postali u toku rada,eto tako pa vi sada lopatajte kod kuće,a da bi njih otpustio povećati će nam cijenu struje u našoj zemlji,idila
Pa kako možemo propast kad smo već na dnu kace???Moram rupu probit a za koju godinu ćemo izaći na drugoj strani u Japanu,možda bi to i bilo dobro za našu ekonomiju..
mi se ne sekiramo imamo mi obećanje "pdabranog" od 100 000 radnih mjesta...biće i za teferiča
...što lažu, a baki obećo 100.000 radnih mjesta...
ko prezivi ovo sve, pricace
Vucic Hiter. Ne zaboravite pisane balije kao sto sam i ja isti Milosevicef kalufnjak je bio snajperista na Grbavici. Taj zlocinac je u skupstini zlocinacko genocidne srbije izjavio "treba pobiti 100 muslimana za jednog srbina". Ko je taj pisani astronautski srbin? To su osobe, spodobe koji su klali ljude. Taj covjek ih je sokolio. Taj kurvin sin i zlikovac, snajperista s Grbavice i Vraca je sada predsjednik vlade susjedne istocne zemlje?? Jestel to zaboravili balije mater vam j**em ko i sebi samom. Fuj raso pisana na celu s Izmetbegovicem za kog naravno i nisam glasao nit cu glasati. Pogledaj samo fizilosku strukturu lica-faca-njuski, oko izmebeg. sarajlic, zvizdic, bijedic. Za Zenicu bez sudjenja po 20 god. Da iko u kampanji spomenu Vucica Dodika, izjave prepisane iz Auschwica, niko. I, dobise izbore. Ubij se nacijo hajvanska. I nek vam sutra uzmu drzavu kao sto i hoce inshalah.