Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
sortirajte smeće zaradit ćete više. država je bogata onda kad se ništa ne rasipa i baca.sve se može ponovo upotrebit.novine,kartoni,staklo,hrana,plastika,staklo obojeno i neobojeno..sve ima kontejnere i sortiraju u ime okoliša i klime.
Izvozimo pravo drvo a uvozimo smece iz evrope,bravo,za 20 godina necemo imati sta sjeci u sumama jer ih nece biti.Kad cujem da Austrija koja je bogata sumom nece svoje da sijece a uvozi od nas za grijanje digne mi se kosa na glavi,da ne govorim Italijani koji nase drvo kvalitetno koriste za svoje trziste a nama onda isporuci otpad.Laku noc.
Dovoljno je uci u Fis i pogledati smece od namjestaja za kojim nase seljacine kao ludi.
@vibrator Bolje da izvozite nego da lozite. Za jednu zimu domacinstvo polozi mnogo dobrog namjestaja koji moze trajati gidinama.
Svaka cast. Ipak nije mala stvar raditi iskljucivo za strano trziste poput artisana. Zahebi ove nase seljacke SDA prevarante i uspjeh je zagarantovan!