Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bezveznjakovici su,ja imam otkazan let iz amsterdama. trebao sam letjeti sutra oko 14.00 umjesto toga let je otkazan za 19.30 inace malev je i jeftiniji i bar bi dosao u vrijeme u koje sam i planirao
udjes sutra na avion do amsterdama i dodjes prije nego sto su ovi levati krenuli sa busom do amsterdama danas.
valjda od 16. decembra!
Koji ste vi kre..eni. Vama ništa ne valja, sve je tuđe bolje, svi naši su vam kriminalci. Vi ste umni bolesnici, vama ne treba avion svakako, ja vas nebih ni pustio da se ukrcate taki.
Za Amsterdam? Sta, vec krenula razmjena \'dobara\' \'domacih\' i \'dijasporskih\' kriminalaca?
ev ja sad na njihovu stranicu da kupim kartu... i naravno cijena nije 145 nego 345 EUR!!!
super
Dovedite nam Easy Jet pa da letimo za Amsterdam za 50 eura. Air Bosna napucala karte kao da je Lufthansa, a svaki drugi let im bude otkazan. Zasto bih letio s Air Bosnom, kada sa Austria ili Malev za Amsterdam mogu letjeti iz Sarajeva za 120-130 eura i jos svaki dan imam let.