biznis
0

Besplatni VitalPlus magazin – u apotekama širom BiH

Aktuelni broj besplatnog magazina VitalPlus čitatelji mogu potražiti u apotekama širom Bosne i Hercegovine.
Ljeto je mnogima omiljeni dio godine, jer se mogu odmoriti, zabaviti i družiti više nego ikad. Zato na stranicama sedmog izdanja, VitalPlus donosi korisne savjete: kako se pripremiti za putovanja i godišnje odmore, kako se zaštiti od ljetnih vrućina, sunca i insekata, kako pripremiti aromatiziranu vodu ili lagani ručak od povrća, kako biti lijep, sretan i zadovoljan u ovom godišnjem dobu...

Između ostalog, novi broj VitalPlusa piše i o tome kako prepoznati i pokušati spriječiti melanom – rak kože; kako prepoznati i na vrijeme reagovati na simptome reumatoidnog artritisa; šta je i kako se liječi hronična idiopatska urtikarija; važnost vođenja intimnog/menstrualnog kalendara za žene; predstavljena je i dostupnost vrhunskih ortopeda pacijentima u BiH. Veliki značaj ima i tema ''Neopravdan strah od inzulina – jedna od najvećih prepreka na putu prema dobroj kontroli dijabetesa''.

Kao i do sad, osim savjeta za zdrav i ugodan život, za čitatelje su osigurani pokloni, a sve što treba jeste da u apotekama potraže svoj primjerak VitalPlus magazina.

VitalPlus je dostupan i na internet stranici www.VitalPlus.ba, a ima i svoj Facebook page.