Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oo Wireless Everything 👏
E sarajlije moje, zato imate Fahru Radončića, Mustafu Cerića i babinog sina Bakira! Sarajevo je danas begluk SDA i Mladih Muslimana pa Vi opet 5.oktobra glasajte za SDA i SBiH! SDA SARAJEVO-GLASAJMO SRCEM,LOPOVSKIM,NARAVNO!!!
Konekciju imas samo dva metra od vrata centra (tacnije 1,80 cm).
Dajemo Semihu i Samira (Taju) za Jasmina !!! I pride!!!
Duhoviti Bosanac, nema šta. Ima Tuzla pedera, a mi imamo tebe.
pa ocel to do nas ikako? nesto je par entuzijasta pokretalo sa wireless al nist aod toga bez podrske nekih guzonja
Mi u Sarajevu nemamo glupi besplatni internet, ali imamo SDA i SBIH!!!!
svaka cast Tuzla
a imal tuzla pedere ko u sarajevu?
blago se tuzlacima sada,ja imam bezicni ali ga placam.nadam se da ce to biti i u ostalim gardovima nase lijepe i jedine BIH
Lijepo .). Ja vec zadnjih mjesec dana koristim besplatan internet i dobro funkcionise. Long life SDP
svaka cast! sve dok se u centru sarajeva budu gradili trgovacki centri, a u centru tuzle panonsko jezero, sojenice i slani slapovi, sarajlije se trebaju stiditi svojih gradskih vlasti, a tuzlaci se svojim trebaju ponositi.
Koje su brzine u pitanju ??
To je proslosedmicna vijest
svaka cast Tuzla!