Svjetsko tržište
0
Barel pojeftinio ispod 76 dolara
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pojeftinila Nafta u svetu - ali nije kod nas !!!!! Da Vas ne brine cena Nafte - goriva......i ostalih stvari..... Pogledajte kako na Siguran i Proveren nacin da si Osigurate Dugorocne Prihode Rad od Kuce preko INTERNETA - 100% provereno Toliko smo sigurni u kompaniju za koju radimo da Vam slobodno nudimo opciju: AKO OD FIRME NE DOBIJETE ISPLATU, MI CEMO VAS ISPLATITI! Info: www.internetbrzazarada.ws Email: [email protected] Ne trazite POSAO - Posao je nasao Vas !!!!! Sretno !!!!
E da nam političari nisu vlasnici benzinskih pumpi onda maloprodajne cijene benzina nebi bile slobodno formirane i bile bi u normali... tj. ispod 1,5 KM , a ovako od toga nema ništa.... od čega će djeci kupovati nove automobile, plaćati školovanje u inostranstvu, kupovati vikendice na moru itd. itd.
nama koji radimo u iraku i afganistanu godi sto je dolar sve jaci, svaki mjesec par stoja KMova vise hehehehe LONG LIVE US DOLLAR!
Balijska posla! Nista od love nece ponijeti na njima tako dragi ahiret.
sve je to džaba,i da je 50 dolara,naši mafijaški naftaši u sprezi sa političarima bi opet poskupjeli gorivo.sada je dizel5 2.08 km,nikakve logike.
interesantno kako nema novinara u bih da objavi podatke o kretanju cijene barela nafte na trzistu kroz zadnje 2 godine kao i kretanje cijene bh goriva kao usporedbu. jer upravo se sjecam i ja da je barel nafte bio astronomski u dolarima, a tad je i kod nas cijena goriva bila najveca ikada, a onda je poceo pad i kod nas pad, ali prirast nije vise pratio pad i obratno da smo se doveli u situaciju da sada malo vece cijene barela na trzistu dovode do astronomskih prirasta na nasem. ocito da se radi o monopolu i formiranju cijene prema licnom nahodjenju.
odlicna prilika da kod nas cijene goriva porastu
Kad je barel bio 147 dolara cijena bezina je bila kao danas sad je barel 75 $ : ((
Sad im je novi fazon, dizu po 3-4 feninga svako 10 dana. Benzin je vec presao 2,10km. Pu
A kod nas poskupljuje,živjeli zastitnici nacionalni interesa
Mislim da ste mogli barem napisati OPEC ali eto, hajd...
sad ce nasim trebati mjesec dana da se prilagode na snjizenje cijena nafte, jer ipak imaju zalihe stare skuplje, pa tek onda ide pojeftinjenje, pa popis...itd... al kad poskupi il kad se nacuje da ce biti poskupljenja, nasi preduhitre u podizanju cijena goriva.