Najveći kolaps pravne firme
0
Bankrotirala Dodikova lobistička firma u Americi
Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lobirati protiv države u kojoj si rodjen? Posrbica prodana duša.
Dodik godisnje placao 7 miliona za lobiranje,a Silajdzic sva ta lobiranja sprijecavao bez i jedne jedine marke potrosene... Al g*lupi Bosnjo izglasa malog Princa koji ne zna jednu oicnu recenicu da sastavi.
doodiii ck... taj je , kao i nikolic , tu gdje jeste jer VI bosnjaci to hocete... jos vam nije jasno?? nego, gledajte, radije, ko vama licno radi o glavi u vasem regionu...tu lobiraju marsovce??
Mi Bosnjaci smo najvise zasluzni sto je Dodik danas posto Kult licnost u BIH a i sire. Pa to je stvarno jadno koliko se medijske paznje tom covjeku pruza, gori smo od SDA samo govorimo sta drugi rade. Imamo iste probleme u Federaciji ko\' i oni u RS\'u, jad i cemer. I sad umjesto da se mi pozabavimo sa tim socijalnim problemima koje imamo, mi radije kukamo na Dodika. Ne volim ga ni ja al necu da mu pruzam paznju, dosta nas ovi \"nasi\" politicari handre pa jos i njemu to da dopustim. Ko ga j.ebe ocigledno da Srbima on valja kakav god da je cim glasaju za njega. Nista Srbi nisu ni glupji ni pametniji od ova druga dva naroda, i u njih je ista politika, kad oni mogu za svog glasat, onda cu i ja za svog, kakav god da je moj je. A ovim balavcima po forumima, sto cim im se k.ita digne napadaju politicare, idite ganjajte cure pa na njima tu frustraciju istresajte, premladi ste da se j\'eb\'aje\'ete po internetu, zivot je kratak uzivaj ga, kad ti se prestane k,ita dizat onda handri Dodika
Svugdje ce ovi nasi politicari propasti samo u BiH nece,tu su se ugnjezdili evo 20 godina i kradu nas na svakom cosku ali narod glup pa se da vuci za nos
Jadni Duduk, trudi se kao krtica ali ne vidi blesan da nema sansi da uspije. Dok je Duduka Bosna je bezbjedna.
hoce li se 24% uvecati sada hehehehehehehehe
hahahahahahhaahahhahaahhahah de jos jednom isti vic...bas smijesno hahahahaahhahaha
\"Ugovor s Dewey & LeBeoufom okončan je koncem aprila 2009.\" Kasnite samo 2.5 godine, mada nij ni to lose koliko kasnimo sa hidzretskom...
Korekcija svaka čast skinuo si maglu sa očiju još i da hoće ostali iz Federacije lakše bi se živjelo!!!Pa naravno da sve vodi ka raspadanju države i nezavisnosti Republike Srpske, otkad mi to i govorimo!!!Ionako ovo malo što je još ostalo je čista formalnost!!!
ja sam dosao do konstatacije da smo srbi najpametniji narod na Zemlji( a i u nebesima!)
Usvajanje ovog drzavnog budzeta u CETVRTAK jedino i samo ide u korist genocidnoj tvorevini, a to je cilj spirica, unistiti drzavu BIH- u! ZNACI DA AKO SE PROPOZIRANI BUDZET SPIRICA KOJI PREDSTAVLJA GENOCIDNU TVOREVINU NE USVOJI GENOCIDNA TVOREVINA CE DOZIVJETI KOLAPS ! Vidjet cemo KOLIKO SU LAGUMDZIJA, ZLATKO KOMSIC I FAHRUDIN RADONCIC PATRIOTI BOSNE I HERCEGOVINE i dali ce GLASATI KO STO BI SVAKI PRAVI BOSANAC URADIO A TO JE PROTIV USVAJANJA BUDZETA KOJI SRPIRIC PRAVI DIREKTNO KO UDAR NA DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU i NJENE INSTITUCIJE ! Znaci nece biti uskoro ni plata za funkcionere drzave Bosne i Hercegovine, institucije, kulturu, sport itd! Drzava BiH-e NECE VISE MOCI FUNKCIONISATI sto je PLAN genocidne tvorevine !
BOSANCI POLAKO TRUNU U BJESU, MRZNJI I OGORCENOSTI... BOZE POMOZI TOJ ZAOSTALOJ NACIJI DA SHVATI DA JE 2012 GODINA !!!
Pa znali iko citati , Dodik raskinuo ugovor jos 2010 sa propalom firmom , na vrijeme vidjeo da firma ide u propast.
Pod JEDAN, pravopis i pismenost su ti slaba tacka. Pod DVA ovdje zavrsavam svaku polemiku, jer nismo isto intelektualnog nivoa.
Došla voda do grla od Doda. Vrišti Dodo, ne davi me vodo.
HVALA...veliko hvala Allhu sto nisam srbin:)))