Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretni pobjednik je Alija Budnjo- on je dao neodoljivu ponudu od 1 KM
nemoralna ponuda
sad bez zezancije - kupit će to nekim minderaš da zaposli 100 robova za 300 KM + topli obrok koji ce jesti splacine kod njega- da rintaju 27 dana u mjesecu po 12 sati da bi on se vozo u Audiju Q7 i onda da bi se o njemu pričalo ko o novom Gazi Husrev begu i uspješnom poduzetniku
Moze li za 1 KM ? Investirat cu 100 000 000 KM za 5 godina, hocu ociju mi !
moze li zamjena,nesto sa profila :D
17‎€, mikrovalna i kajdanka nova!
SIPA sve ocistila od tzv. kriminalaca da bi KirBa to sve preko jarana kupio za marku - dvije. Cim neko pocne raditi, oni ga pometu sa lica zemlje. A, ono sto je bilo ranije - pojo' Vuk magarca. Da nije zalosno, bilo bi smjesno. Pravna drzava po mjeri RaKiBa.
Glupost. Cuj mozes kupiti,ali ne mozes upravljati s njim.. Znaci, ceka se neka budala koja ce dati pare za hotel,a s njim ce upravljati neko od politickih tajkuna i davati kupcu malo milostinje...
Ovo će dobiti Radeljaš kao odštetu što su ga premjestili u Goražde i što ga novinari stalno istražuju.
Nisu htjeli Baketovu sestru za direktora i odmah usvojen zakon o zabrani posjedovanju Hotela austrijskim kompanijama u BiH.. ;)
Ovo će kupiti SDA bravče Asim Sarajlić
Pravo mjesto za Abu Hamzu. Da mu kupe prijatelji iz Saudijske Arabije.
Zato su pustili Fahru.
Holiday ko BiH poslije Osmanlija : prvo ga osvojili Srbi, pa onda Austrijanci, pa malo Bosanci, a sada ce u ruke Vehabija i njihovih domacih sljedbenika... :)
Sada je već vrijeme da se oko ovog Hotela, ponosa Sarajeva, zgražavanja onih sa velikom golovom, povede istraga - ako već nije! Ovdje jedno od čvorišta kriminala u Sarajevu. Pa, SIPA, hajde u glavu!
Moze li za certifikate ostalo mi je iza rata jos nekoliko certifikata pa reko da kupim sebi kakav krov nad glavom
Mogu misliti kako su sobe isprskane sjemenom... leglo orgija
cudi me to za jedan hotel
Malo renovirati i par rešetaka i eto finog zatvora :)
Može li šta sa profila?
@apscinencija obavezno :D