PROMO
6

ASA Banka, Eurofarm i Techno Shop: Zimska čarolija može da počne

Decembar je mjesec zabave i darivanja. Zato vam ASA Banka u saradnji sa svojim partnerima nudi posebne popuste za plaćanje karticama.

U periodu do kraja decembra klijenti ASA Banke mogu ostvariti popuste na sljedećim mjestima:

  • 30% na sve specijalističke preglede u Poliklinici Eurofarm Centar
  • Vodeći maloprodajni lanac tehnike Techno Shop – 10% popusta na kompletan neakcijski asortiman renomiranih svjetskih brendova (LG, Philips, Electrolux, Rowenta, Tefal).

ASA Banka je vodeća domaća banka u Federaciji BiH. Snaga Banke temelji se na domaćem kapitalu, zapošljavanju i pružanju podrške razvoju privrede i društvene zajednice u kojoj poslujemo. Kroz kvalitetne usluge, kontinuiran razvoj, povjerenje i sigurnost, misija ASA Banke je da stanovništvu i kompanijama bude snažan partner koji kroz personalizirani pristup pruža podršku i rješava probleme. Eurofarm Centar može se pohvaliti višegodišnjom tradicijom u kvaliteti, efikasnosti, sigurnosti i dostupnosti u pružanju zdravstvenih usluga našim korisnicima. Od osnivanja do danas svojim pacijentima obezbjeđuju visoko kvalitetnu i sveobuhvatnu zdravstvenu uslugu od strane najeminentnijih stručnjaka iz oblasti zdravstva. U mogućnosti su u kratkom vremenskom roku provesti kompletnu evaluaciju zdravstvenog stanja pacijenata bez čekanja i na jednom mjestu. U savremeno opremljenim prostorima, uz ljubazno i stručno medicinsko osoblje Eurofarm Centra, Vašu posjetu pretvorit će u ugodan doživljaj. Kompanija Stanić Trade je osnovana sada već davne 1994 godine. Od samog osnivanja kompanija razvija distribuciju tehničke robe, te nastoji kupcima na tržištu Bosne i Hercegovine ponuditi uređaje vrhunski kvalitet po pristupačnim cijenama.

Kroz godine napornog rada na tržištu BiH kompanija Stanić Trade postala je nezaobilazan čimbenik u svim segmentima tržišta i tržišnih atributa. Osnova uspjeha kompanije jeste prvenstveno fleksibilnost, ali i struktuiranost u planiranju i realizaciji zadanih ciljeva i zadataka. Kompanija Stanić Trade spada u kompanije koje paralelno razvijaju distributivnu mrežu i vlastite retail objekte.

Više informacija možete pročitati ovdje.

ASA Banka "Naša i snažna".